Valorant'ta stabil aim nasıl elde edilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğit Eren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 287
  • Etiketler Etiketler
    valorant
Elmas eloda oynanarak öğrenilebiliyor. Ek bir şeye gerek yok fikrimce. Tabii ki katkısı olur video izlemenin. Ama aşırı detaya gerek yok çünkü işe yaramayacaktır.
Yarar hocam, 1 haftada plattan yücelik olmuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarar hocam, 1 haftada plattan yücelik olmuştum.

Yarar tabii fakat detaylısına gerek yok. Bireysel karar verme durumlarında evet aşırı yararlı. Fakat diğer durumlarda takımında bilmesi gerekiyor. Mesela plant almadan önce site temizlemek gibi. Takım bunu düzgün yapmadıkça bir anlamı kalmıyor. Ama ne zaman agresif oynamak gerek veya nasıl pozisyon alınması gerek gibi durumları öğrenmek kesinlikle önemli.

Hocam şöyle aimim iyi ama movementim kötü, şu aim rutinlerini falan yapmak istemiyordum ama zorundayım gibi.

Hocam şimdi Aim Lab mi yoksa kovaaks mi?

Hocam şöyle aimim iyi ama movementim kötü, şu aim rutinlerini falan yapmak istemiyordum ama zorundayım gibi.

Hocam şimdi Aim Lab mi yoksa kovaaks mi?

Movement kötü ise ölüm kalım atmalısın. Veya kovaaksta bir çalışma vardı. Karakterler strafe atıyordu. Sende strafe atarak vuruyorsun. Fakat movementın %5'i filan bu. O yüzden ölüm kalım daha mantıklı.

Tamamdır deneyeceğim teşekkürler.

Tamamdır deneyeceğim teşekkürler.
Burst strafe dene a ve d ile peekle sadece. Duvardan ne kadar uzak peeklersen o kadar avantajlı. A d basarak movement at (strafe). Bu, adamın seni vurmasını zorlaştırır. A bastın, d bastın ya; hep a ya da hep d basma. A bastın, 2-3 kere sıktın; d bastın, 2-3 kere sıktın böyle. Veya d, d; a, d, a falan. Anladın işte. Mesela; a basıyorsun ya sola gidiyorsun, crossu da sağa kaydır ki hs kafada olsun. Gerçi CS'yi biliyordun. Umarım açıklamam yeterli olmuştur.

Son düzenleyen: Moderatör:
AimLabs vardı galiba. Onu kullanabilirsin. Ben OW2 oynadığım zamanlarda aşırı zorluyordum kendimi böyle şeylere. Bir de o oyunda workshop tarzı bir mod vardı orada da çeşitli aim trainer kodları oluyordu. Valorant'ta var mı bilmiyorum varsa ona da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…