Ricardo Quaresma
Başarılı
Ben bayağı önceden Asil Karambit almıştım (1 ay olmuş olabilir) bugün mağazama en sevdiğim bıçak geldi. Asil Karambit'i iade edebilir miyim?
Anladım hocam. Malesef bizim iş yattı. Teşekkürler cevap için.Sadece son 14 gün içinde satın alınmış ve kullanılmamış oyun içi içerikler ve harcanmamış VP iade edilebilir.
Daha fazla bilgi için:
VALORANT - İade Politikası
Sadece son 14 gün içinde satın alınmış ve kullanılmamış oyun içi içerikler ve harcanmamış VP iade edilebilir. Aldıktan sonra oyuna girdiğin oyun içi içerikler kullanılmış sayılır: Yani o içerik kuş...support-valorant.riotgames.com
Ben bayağı önceden Asil Karambit almıştım (1 ay olmuş olabilir) bugün mağazama en sevdiğim bıçak geldi. Asil Karambit'i iade edebilir miyim?
Hocam vallahi kaç aydır bekliyordum uzaylı avcısı'nı 3 gün önce indirimde Rust aldım almasam şu an alıyordum. Steam'den iade versem yarına gelecek yine alamam.
Hocam iade etseler bile ne zaman düşer vp? Gece 3'te mağaza yenileniyor. Ki o saate kadar ben supporta bakılacağını bile düşünmüyorum.Bende Yağmacı Vandal'ımı iade etmiştim. 90 gün içinde alınan bir ürünü tek seferlik başka şart sormadan iade etmişlerdi, istersen bir desteğe sor.
Hocam iade etseler bile ne zaman düşer VP? Gece 3'te mağaza yenileniyor. Ki o saate kadar ben supporta bakılacağını bile düşünmüyorum.
Attım support. Cevap verirlerse bu gece 3e kadar alırım.Desteğin ne zaman bakacağına bağlı dediğiniz gibi. Riske atmaya gerek yok o zaman. (Kural değişmişte olabilir çözümdeki linkte öyle bir yazı göremedim)