Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ricardo Quaresma

Başarılı
Ben bayağı önceden Asil Karambit almıştım (1 ay olmuş olabilir) bugün mağazama en sevdiğim bıçak geldi. Asil Karambit'i iade edebilir miyim?

Çözüm
Sadece son 14 gün içinde satın alınmış ve kullanılmamış oyun içi içerikler ve harcanmamış VP iade edilebilir.

Daha fazla bilgi için:
Sadece son 14 gün içinde satın alınmış ve kullanılmamış oyun içi içerikler ve harcanmamış VP iade edilebilir.

Daha fazla bilgi için:

Çözüm

Daha fazla bilgi için:
Anladım hocam. Malesef bizim iş yattı. Teşekkürler cevap için.

Bende Yağmacı Vandal'ımı iade etmiştim. 90 gün içinde alınan bir ürünü tek seferlik başka şart sormadan iade etmişlerdi, istersen bir desteğe sor.

Bende Yağmacı Vandal'ımı iade etmiştim. 90 gün içinde alınan bir ürünü tek seferlik başka şart sormadan iade etmişlerdi, istersen bir desteğe sor.
Hocam iade etseler bile ne zaman düşer vp? Gece 3'te mağaza yenileniyor. Ki o saate kadar ben supporta bakılacağını bile düşünmüyorum.

Hocam iade etseler bile ne zaman düşer VP? Gece 3'te mağaza yenileniyor. Ki o saate kadar ben supporta bakılacağını bile düşünmüyorum.

Desteğin ne zaman bakacağına bağlı dediğiniz gibi. Riske atmaya gerek yok o zaman. (Kural değişmişte olabilir çözümdeki linkte öyle bir yazı göremedim)