M marrean Uzman Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 110 Çözümler 1 Beğeniler 11 25 Temmuz 2025 #1 Merhaba Valorant'ta 600 FPS alıyorum fakat böyle ara ara 0.1 ms takılmalar oluyor nedeni nedir?
CyHaN_Atalay Başarılı Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 761 Çözümler 4 Beğeniler 430 25 Temmuz 2025 #2 Acaba oyun HDD'de mi? Öyleyse SSD'ye aktarabiliyorsan aktar veya SSD'ye indir. Aynı sorunu CS:GO'da yaşamıştım.
Acaba oyun HDD'de mi? Öyleyse SSD'ye aktarabiliyorsan aktar veya SSD'ye indir. Aynı sorunu CS:GO'da yaşamıştım.
KS KS M marrean Uzman Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 110 Çözümler 1 Beğeniler 11 25 Temmuz 2025 #3 CyHaN_Atalay dedi: Acaba oyun HDD'de mi? Öyleyse SSD'ye aktarabiliyorsan aktar veya SSD'ye indir. Aynı sorunu CS:GO'da yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... SSD de yüklü oyun
CyHaN_Atalay dedi: Acaba oyun HDD'de mi? Öyleyse SSD'ye aktarabiliyorsan aktar veya SSD'ye indir. Aynı sorunu CS:GO'da yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... SSD de yüklü oyun
CyHaN_Atalay Başarılı Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 761 Çözümler 4 Beğeniler 430 25 Temmuz 2025 #4 marrean dedi: SSD de yüklü oyun Genişletmek için tıkla... İndirme hızı 50mbps ise başka önerebileceğim bir şey yok hocam.
marrean dedi: SSD de yüklü oyun Genişletmek için tıkla... İndirme hızı 50mbps ise başka önerebileceğim bir şey yok hocam.
KS KS M marrean Uzman Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 110 Çözümler 1 Beğeniler 11 26 Temmuz 2025 #5 CyHaN_Atalay dedi: İndirme hızı 50Mbps ise başka önerebileceğim bir şey yok hocam. Genişletmek için tıkla... 100Mbps dostum TurkNet kullanıyorum ama bu aralar onlardada sorun var bulunduğum yer sıcak kablolar nemlenme yapabilir
CyHaN_Atalay dedi: İndirme hızı 50Mbps ise başka önerebileceğim bir şey yok hocam. Genişletmek için tıkla... 100Mbps dostum TurkNet kullanıyorum ama bu aralar onlardada sorun var bulunduğum yer sıcak kablolar nemlenme yapabilir
CyHaN_Atalay Başarılı Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 761 Çözümler 4 Beğeniler 430 26 Temmuz 2025 #6 marrean dedi: 100Mbps dostum TurkNet kullanıyorum ama bu aralar onlardada sorun var bulunduğum yer sıcak kablolar nemlenme yapabilir Genişletmek için tıkla... Kablolarda herhangi bir sorun varsa bu yüzden de sorun yaşayabilirsin online oyunlarda gibime geliyor. Bir şekilde denetle derim o kabloları birilerine ulaşarak.
marrean dedi: 100Mbps dostum TurkNet kullanıyorum ama bu aralar onlardada sorun var bulunduğum yer sıcak kablolar nemlenme yapabilir Genişletmek için tıkla... Kablolarda herhangi bir sorun varsa bu yüzden de sorun yaşayabilirsin online oyunlarda gibime geliyor. Bir şekilde denetle derim o kabloları birilerine ulaşarak.