Detaylar
Kim cevapladı?Varta da kaliteli ürünler yapar. Çalışıyorsa kullanabilirsiniz. Pil şarj süresi daha uzun olabilir.
Varta ürünleri başarılı.
IV.MURAT
Yetkin
Eğer elinizde sadece şarj aleti varsa ve pil alacaksanız direkt üzerinde USB girişi olan pilleri de tercih edebilirsiniz. Biraz pahalı ama alete gerek duymadan şarj edebilmek büyük avantaj.Merhaba arkadaşlar. Varta Type 57063 şarjlı pil şarj cihazı nasıldır? Kaliteli bir ürün mü?
Eki Görüntüle 85164Eki Görüntüle 85165
Yahya Nuroğlu
Uzman
Varta da GP gibi kalitelidir. Zaten pil dışında araba aküsü falan da üretir kendisi. Yani bu sektörün içinde.Merhaba arkadaşlar. Varta Type 57063 şarjlı pil şarj cihazı nasıldır? Kaliteli bir ürün mü?
Eki Görüntüle 85164Eki Görüntüle 85165
Ooo hünkarım sizin kafayı çekenleri bilmem kaç okkalık gürzünüzle avlamaya gittiğinizi sanıyordum.Eğer elinizde sadece şarj aleti varsa ve pil alacaksanız direkt üzerinde USB girişi olan pilleri de tercih edebilirsiniz. Biraz pahalı ama alete gerek duymadan şarj edebilmek büyük avantaj.
IV.MURAT
Yetkin
Şu an saraya çekilmiş "Ne yaptım da bu durumdayım a." transına geçmiş bulunmaktayım. -Reel ortamda-Ooo hünkarım sizin kafayı çekenleri bilmem kaç okkalık gürzünüzle avlamaya gittiğinizi sanıyordum.
Yeni konular
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı