D4C

Uzman
Gece indiriminden almış olduğum 9060XT arızalı geldi. Ekran kartı, oyunlarda 1–2 dakika içinde; sistem boştayken ise 10 dakika içerisinde çöküyordu. Geçen hafta iadeye yolladım, tam 1 haftadır internet sitesinde “İadeniz tarafımıza ulaştı.” şeklinde gözüküyor. 14 günlük cayma hakkım da dolmak üzere; ne aradılar ne de bilgilendirdiler. Ekran kartının arızalı olduğuna dair kanıtlarıyla da mail yolladım, 1 haftadır maile de cevap vermediler.

21 iş günü diye bir olay var zaman geçirmek için sürekli son güne kadar bekletiyorlar.
14 günlük cayma hakkınızdan yana sıkıntı olmaz siz zaten teslim etmişsiniz.

Hocam şimdi korkuttunuz beni. Bende sizle birlikte almıştım hatırlarsanız. Aynı şekilde kargoya verilmişti. Karton kutunun içinde boş boş geziyordu.

Daha deneme şansım olmadı ve cayma günü de yarın bitiyor galiba...

Sizce kargodan dolayı mı böyle oldu size?

Gece indiriminden almış olduğum 9060XT arızalı geldi. Ekran kartı, oyunlarda 1–2 dakika içinde; sistem boştayken ise 10 dakika içerisinde çöküyordu. Geçen hafta iadeye yolladım, tam 1 haftadır internet sitesinde “İadeniz tarafımıza ulaştı.” şeklinde gözüküyor. 14 günlük cayma hakkım da dolmak üzere; ne aradılar ne de bilgilendirdiler. Ekran kartının arızalı olduğuna dair kanıtlarıyla da mail yolladım, 1 haftadır maile de cevap vermediler.
Keşke arızalı demeseydin onu servise yollarlar şimdi, oysa vazgeçtim falan deseydin direk iade alacaklardı, sen de tekrar sipariş verirdin başka kart gelirdi.

Hocam şimdi korkuttunuz beni. Bende sizle birlikte almıştım hatırlarsanız. Aynı şekilde kargoya verilmişti. Karton kutunun içinde boş boş geziyordu.

Daha deneme şansım olmadı ve cayma günü de yarın bitiyor galiba...

Sizce kargodan dolayı mı böyle oldu size?
Sanmıyorum hocam, kartı inceledim bayağı soketinde vs hasar yoktu. Bazı 9000 serisi kartlarda böyle olabiliyor, Redditte ayrıca forumda da biraz karşılaştım Sapphire 9000 serisi kartlarda görünen bir sorun. 9070XT de gözükmüş daha çok ama azınlık olarak 9060 larda da çıkabiliyor. Arkadaş da aldı Vatandan onun kartta sorun yok şu an, cw var sadece.

Az önce mail attılar. İade'yi 30'unda onaylamışlar, ''1 - 3 günü içerisinde bankanıza ücret iadesi yapılacaktır'' şeklinde yazmışlar. Bankaya iade yapıldıktan sonra bir de bankanın hesabıma parayı yansıtmasını beklemem gerekiyor değil mi?

Son düzenleme:
Kartı şimdi ikinci bilgisayarımda test ettim.

Linux kullanıyorum. GNOME aniden çöktü...

Kod:
[ 1044.544803] amdgpu 0000:03:00.0: [drm] enabling link 0 failed: 15

İlk başta oldu bu. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi. Umarım daha da çıkmaz. Test ettiğim oyunlar sorunsuz.

Kartı şimdi ikinci bilgisayarımda test ettim.

Linux kullanıyorum. GNOME aniden çöktü...

Kod:
[ 1044.544803] amdgpu 0000:03:00.0: [drm] enabling link 0 failed: 15

İlk başta oldu bu. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi. Umarım daha da çıkmaz. Test ettiğim oyunlar sorunsuz.
Umarım sorunsuzca kullanırsın hocam, benim kart cyberpunk açılırken project red logosunu göremeden kapanıyordu 😃