PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Ben Vatan mağazasından ekran kartı aldım ve kutusunu açmadım. Vatan'a götürdüm ama iade almadılar. Şimdi MediaMarkt sitesine baktım ve ürünün kutusu açılmadıysa iade alabileceklerini gördüm. Vatan bilgisayar, neden kabul etmiyor?
Screenshot_2025-09-07-19-13-29-136_com.android.chrome.webp

IMG_20250907_191454.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
MediaMarkt sitesine baktım ve ürünün kutusu açılmadıysa iade alabileceklerini gördüm.

Mağazanın kendi politikası o sanırım. Ürün ayıplı değil ise yüz yüze alınan ürünü kutusu açılmamış dahi olsa iade almak zorunda değiller. Farklı şubeleri deneyin bir ihtimal sonuç çıkabilir.

Mağazanın kendi politikası o sanırım. Ürün ayıplı değil ise yüz yüze alınan ürünü kutusu açılmamış dahi olsa iade almak zorunda değiller. Farklı şubeleri deneyin bir ihtimal sonuç çıkabilir.

3 tane farklı şubeye gittim acıbadem aldığım mağazaydı sonra topkapı vatan- sonra Bahçelievler vatan hiçbiri almadı herhalde vatan da müşteri memnuniyeti diye bir şey yok ya da insanlarda artık kul hakkı önemseme diye bir şey kalmamış kutusu kapalı sonuçta açmadım ki neyini almıyorsun.

Araştırdığım kadarıyla Vatan Bilgisayar direkt mağazadan satın alınan ürünleri ayıplı mal değil ise geri iade almıyormuş. 14 gün iade politikalarının da sadece mesafeli satış ile alınan ürünlerde geçerli olduğunu yazmışlar. Siz yine de müşteri hizmetleri ile konuşun derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırdığım kadarıyla Vatan Bilgisayar direkt mağazadan satın alınan ürünleri ayıplı mal değil ise iade almıyormuş. 14 gün iade politikalarının da sadece mesafeli satış ile alınan ürünlerde geçerli olduğunu yazmışlar. Siz yine de müşteri hizmetleri ile konuşun derim.

Eki Görüntüle 183053

Hocam durum öyleyse zaten çağrı merkezi yardımcı olamaz.

İade sebebim fiyatı fazla olan bir ekran kartı aldım borçlarım da vardı bunu da öderim dedim ama borçlarım varken aldığımdan ödeyemiyorum o yüzden kullanmaktan vazgeçtim.

İade almaz mağaza senin yapacağın en mantıklı şey mühürünü bozmadıysan sıfır olarak satmaya çalışmak Letgo'da veya sarı sitede 600 700 lira zarar etmen mümkün mağaza fiyatına sen satamazsın hocam senin elinde o ekran kartı aynı değerde olmaz.

Hocam durum öyleyse zaten çağrı merkezi yardımcı olamaz.
Bilgi alması için demiştim belki gözden kaçırdığım bir şey vardır diye.

İade almaz mağaza senin yapacağın en mantıklı şey mühürünü bozmadıysan sıfır olarak satmaya çalışmak Letgo'da veya sarı sitede 600 700 lira zarar etmen mümkün mağaza fiyatına sen satamazsın hocam senin elinde o ekran kartı aynı değerde olmaz.
En mantıklısı o gibi, sıfır olarak elden çıkarabilir.

Bilgi alması için demiştim belki gözden kaçırdığım bir şey vardır diye.

En mantıklısı o gibi, sıfır olarak elden çıkarabilir.

Aldığı fiyata imkanı yok gibi bir şey o parça senin benim elimde değer kazanmaz mağazada değer kazanır ufak bir zarar etmesi kesin gibi ama umarım etmeden çıkartır hayırlısı olsun.