Yazdıklarınıza açıkçası pek inanılacak gibi durmuyor yazdığınız yazıda da bir dediğiniz diğerini de tutmuyor.
9000 serisi 5000 serisine çok yakın belki de daha fazla satmış bile olabilir yurt dışın da bile tutulan bir seri oldu fiyatından ziyade özellikleri de gayet iyi.
Konudan bağımsız oldu kusura bakmayın.
Hangi yazdığımla hangisi tutmuyor acaba? 5000 ile 9000 birbirine yakın olabilir, 9000 daha iyi olabilir. Burada o veya bu daha iyi demiyoruz. Burada konu AMD'nin ekran kartı konusunda beceriksiz vasıfsız bir şirket olması. Tam olarak cevap niteliğinde bir cümleniz bile yok, tamamen alakasız yerlerden bir şeyler söylüyorsunuz.
Piyasadan çok haberim yok ama 7000 ve 6000 serisinin çıktığı zamanki fiyatları baz alarak konuştum. Mesajımda da dediğim gibi, “daha ucuza daha iyi performans alacağım” diye bir daha asla AMD'ye yönelmem. Giderim, 30-40 FPS düşük alırım ama en azından oyunu ya da uygulamayı baş ağrısı yaşamadan açar ve rahat oynarım. Zamanında AMD'nin üst segment ürünlerini kullandım ama şimdi dönüp bakınca keşke orta segment bir NVIDIA alsaymışım diyorum. Elimdeki RX 7600 kartı en yakın zamanda parçalamak istiyorum o derece bir nefret oluşturdu.
İsterseniz size 7000 serisin bile ne kadar rezil olduğunun ben ve arkadaşlarımın yaşadıkları tecrübeler ile ileteyim. Her forumda herkes ezberlemiş 6000 serisinde düzeldi AMD diye. Aynen bir anda düzelecek değil mi, yıllar boyunca berbatlığı ile ün salmış marka. 9000 serisi nasıldır bilemiyorum ama 7000 iyi değil onu biliyorum.
Şahsen takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince, öyle bir şikayetini görmedim. Atabilir misin? @Recep Baltaş 9070 XT deneyi ne durumda? YouTube Shorts formatında bi' güncelleme güzel olabilir.
Şahsen takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince, öyle bir şikayetini görmedim. Atabilir misin? @Recep Baltaş 9070 XT deneyi ne durumda? YouTube Shorts formatında bi' güncelleme güzel olabilir.
SSD arayanlar için Exceria Plus G3 1TB modeli 1900 TL'ye gelmekte.
Benim anlamadığım bir husus var bu arada; Modemi bilgisayar parçaları kategorisine alıp indirimden muaf tutmuşlar, madem indirimden muaf ve bilgisayar parçası değil o zaman neden onu orada tutarsın ki?