emreyol
Uzman
3 yıldır RX 6700 kullanıyorum bir kere WattMan hatası almadım ben.
6700XT kullanıcısıyım bende 2 senedir hiç hata almadım. Sorun yaşamadım. Kulaktan dolma fikirler malesef.
3 yıldır RX 6700 kullanıyorum bir kere WattMan hatası almadım ben.
Yazdıklarınıza açıkçası pek inanılacak gibi durmuyoryazdığınız yazıda da bir dediğiniz diğerini de tutmuyor.
9000 serisi 5000 serisine çok yakın belki de daha fazla satmış bile olabilir yurt dışın da bile tutulan bir seri oldu fiyatından ziyade özellikleri de gayet iyi.
Konudan bağımsız oldu kusura bakmayın.![]()
2-3 kuruş dediğin para 12-13 bin TL civarı. 27'ye 9070 XT alıyor adam. Bunun dengi olan 5070 Ti 40k.
Yazdığınız driver sorunları 6xxx serisinde düzeltildi. Bir ben mi sorun yaşamadım? Ayrıca yeni çıkan kartları da taş gibi.
Şahsen takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince, öyle bir şikayetini görmedim. Atabilir misin? @Recep Baltaş 9070 XT deneyi ne durumda? YouTube Shorts formatında bi' güncelleme güzel olabilir.En basitinden forumun sahibinin bile AMD'den başı ağrıyor.
Tekrardan geldi!
VTNMON5 (MONİTÖRLERDE %5 İNDİRİM)
VTNNOT (NOTEBOOKLARDA %7 İNDİRİM)
VTNOEM20 (bilgisayar PARÇALARINDA %20 İNDİRİM)
25.07.2025 18:59'A KADAR GEÇERLİ
Ben ASRock Taichi 9070 XT çektim.
Şahsen takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince, öyle bir şikayetini görmedim. Atabilir misin? @Recep Baltaş 9070 XT deneyi ne durumda? YouTube Shorts formatında bi' güncelleme güzel olabilir.
Alınır mı hocam?SSD arayanlar için Exceria Plus G3 1TB modeli 1900 TL'ye gelmekte.
Benim anlamadığım bir husus var bu arada; Modemi bilgisayar parçaları kategorisine alıp indirimden muaf tutmuşlar, madem indirimden muaf ve bilgisayar parçası değil o zaman neden onu orada tutarsın ki?
Sistem yükselteceğim. H610 anakart 1900 liraya geliyor alınır mı?
Akşam 19.00 son hocam.Kodların kullanma süresi var mı? 9060XT de 15k ya geliyor. (16 GB)
Intel serisi mi toplayacaksın? İşlemci ne düşünüyorsun.
Intel AMD fark etmez. 2.el 12400F 3K'ye buluyorum. Pin sıkıntısı yaşamadan atlatmanın en kolay yolu bu olduğunu düşünüyorum.