Elektronik Vatan Bilgisayar'da %5 ve %20 arasında değişen indirim kodları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stourmer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 88
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    kodu
Satış yasak değilse anakart ve işlemci ikilisinde yardımcı olabilirim satış yasaksa uyarın moderatörler.

Hocam sağ olun ama daha kendi anakartımla işlemcimi satmadım. Anakartı alıp köşeye koyacağım, sattığım anda direkt işlemciyi alacağım. Yine de teşekkür ederim.

Yanına ucuz işlemci bulabiliyorsan alınır. 14100F falan 1800'e geliyordu bir ara.

@Testo Unit 12100F 1760a geliyor vatan da değer mi yoksa 2.el 12400F bakmaya devam edeyim mi?

Son düzenleme:
Müthiş fiyata almışsınız hayırlı olsun.
Pure modeline 36k verip almıştım (9 ay taksitli), çok memnunum. Çok serin ve sessiz çalışıyor.
5070 Ti'ya 40-41k bayılmaya gerek yok.

Sağ olun hocam. Konuyu görmeseydim pahalıya alacaktım.

12100F hala yeterli bir işlemci. FPS oyuncusuysan al geç ancak uygun fiyata 12400F bulursan oda güzel olur.

Sağ olun hocam. Konuyu görmeseydim pahalıya alacaktım.

12100F hala yeterli bir işlemci. FPS oyuncusuysan al geç ancak uygun fiyata 12400F bulursan oda güzel olur.

H610M-H sipariş ediyorum o zaman. Babamdan gizli alıyorum vallahi üstüme atlayabilir ama olsun, monitörü garantiye yolladığım ara işlemciyle ankartı satarım.

H610M-H sipariş ediyorum o zaman. Babamdan gizli alıyorum vallahi üstüme atlayabilir ama olsun, monitörü garantiye yolladığım ara işlemciyle ankartı satarım.

12100F size ilaç gibi gelir o zaman. Şimdiden hayırlı olsun. 1760TL bedava sayılabilecek bir fiyat.

Aslında 12100F 2. el de alınabilir, yarı fiyatına geliyor neredeyse. 1000 TL civarına rahat bulunabiliyor.

İkinci el o fiyata bulunabiliyorsa ikinci el alınsın. Ben 3-4 ay önce baktığımda sıfır fiyatıyla kafa kafayaydı.

Aslında 12100F 2. el de alınabilir, yarı fiyatına geliyor neredeyse. 1000 TL civarına rahat bulunabiliyor.

2.elde 10100F ve Gigabyte H510M-H'ı en dip fiyatta kaça satabilirim. Ona göre al derseniz direk alacağım anakartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…