Satış yasak değilse anakart ve işlemci ikilisinde yardımcı olabilirim satış yasaksa uyarın moderatörler.

Hocam sağ olun ama daha kendi anakartımla işlemcimi satmadım. Anakartı alıp köşeye koyacağım, sattığım anda direkt işlemciyi alacağım. Yine de teşekkür ederim.

Yanına ucuz işlemci bulabiliyorsan alınır. 14100F falan 1800'e geliyordu bir ara.

@Testo Unit 12100F 1760a geliyor vatan da değer mi yoksa 2.el 12400F bakmaya devam edeyim mi?

Son düzenleme:
27'ye Sapphire RX 9700 XT var alınır mı sizce?

Aldım gitti bu dünyaya bir kere geliyoruz nasıl olsa.
Müthiş fiyata almışsınız hayırlı olsun.
Pure modeline 36K verip almıştım (9 ay taksitli), çok memnunum. Çok serin ve sessiz çalışıyor.
5070 Ti'ya 40-41K bayılmaya gerek yok.

Müthiş fiyata almışsınız hayırlı olsun.
Pure modeline 36k verip almıştım (9 ay taksitli), çok memnunum. Çok serin ve sessiz çalışıyor.
5070 Ti'ya 40-41k bayılmaya gerek yok.

Sağ olun hocam. Konuyu görmeseydim pahalıya alacaktım.

Hocam sağ olun ama daha kendi anakartımla işlemcimi satmadım. Anakartı alıp köşeye koyacağım, sattığım anda direkt işlemciyi alacağım. Yine de teşekkür ederim.

@Testo Unit 12100F 1760a geliyor vatan da değer mi yoksa 2.el 12400F bakmaya devam edeyim mi?

12100F hala yeterli bir işlemci. FPS oyuncusuysan al geç ancak uygun fiyata 12400F bulursan oda güzel olur.

Sağ olun hocam. Konuyu görmeseydim pahalıya alacaktım.

12100F hala yeterli bir işlemci. FPS oyuncusuysan al geç ancak uygun fiyata 12400F bulursan oda güzel olur.

H610M-H sipariş ediyorum o zaman. Babamdan gizli alıyorum vallahi üstüme atlayabilir ama olsun, monitörü garantiye yolladığım ara işlemciyle ankartı satarım.