Benzer konular
- Soru
- Çözüldü
Minecraft.Merhabalar, hangi oyun için açmayı düşünüyorsunuz?
Hocam kusura bakmayınyazmayı unutumuşum MinecraftHangi oyun için hocam? Modlu diyince aklıma ilk Minecraft geldi.
Hangi oyun için hocam? Modlu diyince aklıma ilk Minecraft geldi.
VDS'im var zaten nasıl minecraft server açıcam onu soruyorum.Hocam herhangi bir VDS/VPS sunucu alıp Ubuntu 20/22, Debian 10/11 sürümlerinden birini kurabilirsiniz. Ardından Google'dan sisteme uygun şekilde rehber bularak Docker-CE kurun.
![]()
GitHub - itzg/docker-minecraft-server: Docker image that provides a Minecraft Server for Java Edition that automatically downloads selected version at startup
Docker image that provides a Minecraft Server for Java Edition that automatically downloads selected version at startup - itzg/docker-minecraft-servergithub.com
Bu proje ile Docker'dan doğrudan Minecraft sunucusu çalıştırabilirsiniz. Java uyumsuzluğu vs. yaşama riskinizi oldukça düşürecektir. İyi bir sunucu ile birden fazla server dahi kurabilirsiniz. Sadece projeyi sisteme klonlayıp config dosyalarını düzenlemeniz gerekmekte. Bu konuda gereken kodları bilmiyorsanız ChatGPT'den de yardım alabilirsiniz. Aynı şekilde Docker kurmanıza da yardımcı olacaktır.
Hocam zaten onu anlattım. Attığım linkteki projeyi açıp inceleyebilirsiniz.VDS'im var zaten nasıl minecraft server açıcam onu soruyorum.
Hocam ben sunucuyu açıyorum her şey tamam sunucuya giremiyorum ip falan doğru ama bulunamadı diyor.Hocam zaten onu anlattım. Attığım linkteki projeyi açıp inceleyebilirsiniz.