Son hafta etkinlik haftası olduğu için gitmeyeceğim. Çarşambadan sonra e-Okul kapanıyor, o yüzden 3 günlük almam lazım. Babam, özürlü devamsızlık yazılması için, okula gidince müdür yardımcısına ne diyerek izin almalı?

Yoklama alınmayacak diye biliyorum.

Geçtiğimiz cuma günü öğrencilerin izin belgesi vermeleri için son gün denmişti bana. Bundan yola çıkarsak sanırım rapor veya izin kağıdı kabul etmiyorlar artık. Yanlışım varsa düzeltin.

Son hafta etkinlik haftası olduğu için gitmeyeceğim. Çarşambadan sonra e-Okul kapanıyor, o yüzden 3 günlük almam lazım. Babam, özürlü devamsızlık yazılması için, okula gidince müdür yardımcısına ne diyerek izin almalı?

Bizim inglizce hocası pazartesiden itibaren gelmeyin dedi yok yazılmıyoruz okulunuz özel ise ona karışamam.

Rapor al. Ayrıca eokul idare için kapanmıyor. Devamsızlık girilebiliyor.

Cuma günü karne verilecek çarşamba kapanıyor.
11.sınıfta 3 ay okula gidemedim. Dilekçe vermek zorunda kaldım. Örneğini atayım:
1705258269609.webp

Velinize imzalatıp okul yönetimine verebilirsiniz.