Silverback Gorilla
Üstün
Hocam yarın kapancak herkes pazar diyor pazartesi diyor ne çarşambası.
Son hafta etkinlik haftası olduğu için gitmeyeceğim. Çarşambadan sonra e-Okul kapanıyor, o yüzden 3 günlük almam lazım. Babam, özürlü devamsızlık yazılması için, okula gidince müdür yardımcısına ne diyerek izin almalı?
Çarşamba kapanıyor.Hocam yarın kapancak herkes pazar diyor pazartesi diyor ne çarşambası.
Hocam aile hekimleri genelde böyle şeylerde zorlamıyor. O yüzden böyle dedim. En kötü doktoru bayılt, gir kendin rapor yaz.
Son hafta etkinlik haftası olduğu için gitmeyeceğim. Çarşambadan sonra e-Okul kapanıyor, o yüzden 3 günlük almam lazım. Babam, özürlü devamsızlık yazılması için, okula gidince müdür yardımcısına ne diyerek izin almalı?
Rapor al. Ayrıca eokul idare için kapanmıyor. Devamsızlık girilebiliyor.Son hafta etkinlik haftası olduğu için gitmeyeceğim. Çarşambadan sonra e-Okul kapanıyor, o yüzden 3 günlük almam lazım. Babam, özürlü devamsızlık yazılması için, okula gidince müdür yardımcısına ne diyerek izin almalı?
Rapor al. Ayrıca e-Okul idare için kapanmıyor. Devamsızlık girilebiliyor.
11.sınıfta 3 ay okula gidemedim. Dilekçe vermek zorunda kaldım. Örneğini atayım:
11.sınıfta 3 ay okula gidemedim. Dilekçe vermek zorunda kaldım. Örneğini atayım: Eki Görüntüle 10177
Velinize imzalatıp okul yönetimine verebilirsiniz.