Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Çözüldü
diskpart
list disk
sel disk [disk numarası]
clean all
Eğer bahsettiğimiz seviyede Low Level Format atarsanız (teknik olarak diske tamamen 0 rakamı yazmak) geri kurtarma işlemini ciddi seviyede zorlaştırırsınız.
Şunu sormak istiyorum. Cihaz artık size ait olmayacak mı? (satacak veya birine hediye mi vereceksiniz?)
Peki elinizde Windows kurulum diski veya Linux dağıtımı yazabileceğiniz bir boş USB bellek var mı?Satacağım efendim yeni sisteme geçiş sağlayacağım.
Peki elinizde Windows kurulum diski veya Linux dağıtımı yazabileceğiniz bir boş USB bellek var mı?
Peki cihaza temiz bir Windows kuracağınızı varsayıyorum. Boş olan USB belleğinize güncel bir Windows (10 veya 11) yazdırıp boot edebilir misiniz? Ardından SHIFT + F10 tuşlarına basın. Bu yazdığım komutları girin:
"list disk" komutu ile diskleri listeleyeceksiniz. Cihazınızın içerisinde olan disk numarasını kullanın.diskpart
list disk
sel disk [disk numarası]
clean all
Peki cihaza temiz bir Windows kuracağınızı varsayıyorum. Boş olan USB belleğinize güncel bir Windows (10 veya 11) yazdırıp boot edebilir misiniz? Ardından Shift + F10 tuşlarına basın. Bu yazdığım komutları girin:
"List disk" komutu ile diskleri listeleyeceksiniz. Cihazınızın içerisinde olan disk numarasını kullanın.
"Clean all" yazdığınızda bir süre hareketsiz kalacaktır. Bu süre içerisinde diski tamamen silecektir.
Hayır. Windows kurar gibi USB'yi başlatacaksınız.Hocam şimdi USB'ye ISO'yu attım şu an Rufus'tan attım USB'de mevcut biostamı yapacağım dediğiniz işlemi?
Hayır. Windows kurar gibi USB'yi başlatacaksınız.
Eki Görüntüle 146586
Bu tarz ilk kurulum ekranı geldiğinde Shift + F10 yapın. Sizi CMD penceresi karşılayacak.
İşlemde sorun yaşarsanız beni etiketlemeyi unutmayın.
İşlemde sorun yaşarsanız beni etiketlemeyi unutmayın.
USB belleğinize Windows kurulum dosyalarını yazdırdıktan sonra kurulum dosyalarının yanında fotoğraflarınızı atabilirsiniz. Ancak ben bunun yerine bulut depolama öneriyorum. Sonuçta USB diskler de bozulabilir veya hatalı bir işlem ile USB diskinizi de silebilirsiniz.Tamamdır hocam tekrar teşekkür ederim şey soracaktım USB 64 GB Windows kurulumu attıktan sonra yedek fotoğraflarımı atsam kurulumda sıkıntı çıkar mı?