1.600 tane fotoğraf var. Galaxy A35 kullanıyorum. 2 tane veri yedeklemek için 64 GB USB bellek var. 5 GB civarı veri var. Gitse arkasından yas tutmam. Belki üzülürüm, bilmiyorum. Yine de yedek alayım mı, yoksa sadece telefonda dursa yeter mi? 256 GB hafıza var ve %19 dolu. Düşünceniz nedir? Yedekle derseniz yedeklerim.

Üstte yazdığım gibi sadece telefon bile yeterli mi? Yoksa yine de USB bellek işe yarar mı?

İyi Sosyaller.

1.600 tane fotoğraf var. Galaxy A35 kullanıyorum. 2 tane veri yedeklemek için 64 GB USB bellek var. 5 GB civarı veri var. Gitse arkasından yas tutmam. Belki üzülürüm, bilmiyorum. Yine de yedek alayım mı, yoksa sadece telefonda dursa yeter mi? 256 GB hafıza var ve %19 dolu. Düşünceniz nedir? Yedekle derseniz yedeklerim.

Üstte yazdığım gibi sadece telefon bile yeterli mi? Yoksa yine de USB bellek işe yarar mı?

İyi Sosyaller.
Lifebox öneririm. Fiyatları da ucuz hocam. 100 TL'e yıllık ödüyorum.

Nokta atışı. :)

100 TL'ye ne kadar alan veriyor?

1762806327896.webp

100 TL/yıllık 100 GB alan veriyor.

Ve 250 GB + premium için yıllık 200-250 TL ödüyorum. Bence uygun bir fiyat. Ayrıca sadece telefonda değil, internet sitesinden de giriş yapabiliyorsun. 'dosyalarım' kısmından bilgisayardaki dosyalarını da yükleyebiliyorsun ve rehberini kaydedebiliyorsun. Kesinlikle öneririm.

Değerlendirme yaparım ama Google One sanki bir tık daha önde. Google ekosistemi içinde geçerli ya. Bir Android olduğu için Google Drive'da entegre oluyor.
Yani oranın fiyatları ne kadar? Göz atmak lazım.

2 TB depolama aylık 200 TL, yıllık 2.000 TL.

Yani, size kalmış. İkisini de deneyebilirsiniz. Zaten Lifebox'ı indirdiğinizde 5 GB ücretsiz veriyor; eğer fotoğraf ve videolarınız 5 GB'ı geçmeyecekse ücretsiz yedekleyebilirsiniz. Hem denemiş olursunuz, hem değerlendirebilirsiniz. Hem de paketlere göz atmış olursunuz. Google One da sanırım 15 GB veriyor; oraya da yedeklersiniz, USB belleğe de atarsanız ekstra bir garanti sağlamış olursunuz. Ama yıllık tercih ediyorum ben her ay her ay uğraştırır. Yıllığıda tuzluymuş bayağı. Ama 2TB.