SafakB

Uzman
Makaleler
1
Merhaba,

Dün arkadaşıma ait laptop HP Victus logosunda takılıyordu, bu yüzden BIOS recovery için ertesi gün flash bellek temin etti ancak ertesi gün ekran kesinlikle tepki vermedi. Windows + B veya Windows + V ye bassak bile BIOS recovery moduna geçmiyor.

Power ışığı ve klavye ışığı yanıyor ve hatta 1 kere de flash bellek takınca flash takma sesi çıkmıştı. Bu konuda ne yapabiliriz?

Flash takma sesi varsa işletim sistemi çalışabiliyor demektir, bilgisayarı açtığınız gibi F11 (Kurtarma modu), F10 (BIOS ayarları) ya da F9 (Önyükleme seçeneği) tuşlarına bastığınızda bir şey oluyor mu? Eğer kurtarma moduna girebiliyorsanız güvenli mod üzerinden AMD ve NVIDIA sürücülerini kaldırıp tekrar girin.

Hocam ekrana görüntü alamıyoruz bu yüzden driver kurma / silme veya güvenli başlatma seçeneklerimiz yok :(
HP Victus logusunun geldiğini söylemiştiniz, eğer o bile yoksa fişi çekip güç tuşuna 30 saniye basıp ayarları sıfırladıktan sonra deneyin. Böyle durumların durduk yere yaşanacağına olanak vermiyorum açıkçası.

HP Victus logusunun geldiğini söylemiştiniz, eğer o bile yoksa fişi çekip güç tuşuna 30 saniye basıp ayarları sıfırladıktan sonra deneyin. Böyle durumların durduk yere yaşanacağına olanak vermiyorum açıkçası.
Dün görüyordu kendisi evet ancak bugün cihazdan hiçbir tepki yok Power'a basınca fanlar 1-2 saniye dönüyor sonrası yok.