928261915

Çalışkan
İyi günler dostlar. Victus laptopumun arka kapağını sökemiyorum. Tüm vidaları ve çentikleri sökmeye rağmen içerden bir şey tutuyor gibi, zorlasam bile çıkmadı. Nasıl çıkarabilirim kapağı?

1.35 le 1.40 arası ne yapıyor anlamadım. Aynısını yapmama rağmen çıkmıyor.

@928261915, ekran menteşesi tarafında kapakla ızgara boşluğunun birleştiği yerden pena gibi ince bir şey sokup biraz zorlayarak açmak lazım, ideal yer orası bence.

İlk açışta biraz zor oluyor ama sonraki açışlarda eskisi gibi sıkı olmuyor.

@928261915, ekran menteşesi tarafında kapakla ızgara boşluğunun birleştiği yerden pena gibi ince bir şey sokup biraz zorlayarak açmak lazım, ideal yer orası bence.

İlk açışta biraz zor oluyor ama sonraki açışlarda eskisi gibi sıkı olmuyor.
@madelyn, Orası tamam hocam açılıyor, ama batarya kısmında da çeltik var mış. Oradan tutuyor açamadım.

WhatsApp Görsel 2024-09-26 saat 16.55.54_9d603a77.webp

1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
@928261915, zorlayınca çıkması lazım, sıkıştırılarak tutuluyor gibi duruyor. Biraz daha zorlamaktan korkma illa ki çıkacaktır, sonrasında o kadar sıkı olmuyor zaten.

İlkinde ben de tereddüt etmiştim ama sonradan pek de umrumda olmadı.

@928261915, zorlayınca çıkması lazım, sıkıştırılarak tutuluyor gibi duruyor. Biraz daha zorlamaktan korkma illaki çıkacaktır, sonrasında o kadar sıkı olmuyor zaten.

İlkinde ben de tereddüt etmiştim ama sonradan pek de umurumda olmadı.

Çentik kırılması durumunda garanti gider mi acaba? Ondan endişem olmasa yeterli zaten, köşelerdeki çentikler yeterli tutuş sağlıyor kırılsın gitsin umurumda değil.

@madelyn,

@928261915, garanti hakkında bilgim yok maalesef.

Videoda o tırnaklardan kurtulmak için kapağı ileri itiyorlar gibi sanki, ileri itmeyi dene bi'. Yine zorlarsa ve sabrın da kalmazsa biraz zorlayarak aç gitsin, tırnağın kırılması o kadar kolay durmuyor gibi.

@928261915, kapağı tekrar takıp koyun bence, arka kapak olmadan açıkta beklemesi riskli geliyor bana, batarya soketi takılı haldeyken anakarta düşen ufacık metal bir şey bile kısa devreye sokabilir. Sonra daha çok yorulursunuz 😞