MveA

Başarılı
Merhaba, elimde görseldeki gibi bir cıvata var ve ben bu cıvatayı 4-5 cm çapında plastik ile kaplamak istiyorum. Malzeme olarak ise aşağıda linkini bırakacağım ürünü kullanmayı düşünüyorum. Fakat konu ile ilgili herhangi bir fikrim olmadığı için yardımlarınızı bekliyorum.

WhatsApp Image 2025-03-01 at 16.32.42.webp

Kullanacağım ürün:

Epoksiicinde gorsel obje olarak mi saklayacaksiniz yoksa baska bir is icin mi kullanacaksiniz? Vidanin gorunmesi onemli mi yani?

Epoksiicinde gorsel obje olarak mi saklayacaksiniz yoksa baska bir is icin mi kullanacaksiniz? Vidanin gorunmesi onemli mi yani?
Motosiklet sağa ya da sola düştüğünde, grenaj hasarı oluşmaması için motor takozu olarak kullanacağım. Etrafını kaplamak istememdeki amaç görsel açıdan bütünlük sağlaması.

Anladim. Dayanikli olmasi da gerekiyor yani. Recine deyince aklima gliserin sabunu gelmisti ama bu is icin komik kacar tabii.

Su olabilir mi? PPRC borularin 20 mm , 30 mm gibi olculeri var. Eger bunlari uygun olculerde ic icie gecirirseniz hem dayanikli hem de vidanin icine rahatlikla girecegi bir kilif yapabilirsiniz. Zimpara ile olculerle oynamaniz gerekebilir ya da dremel ile icini oymaniz. Istediginiz renge boyanir. Epoksi gibi darbe alinca patlama ihtimali de yok. Ama kac darbeyi kaldirabilir bilemem. Oyle cekicle falan vurunca kirilmiyor bu seyler, asiri dayanikilar.