Saç tipim 2B ile 2C arasında.
Bu iki videoyu referans aldım:
Birinci rehber
İkinci rehber
Sıkıntı kısım bu adamların kullandığı markalar Türkiye'de yok. Sizden istediğim bu ürünlere en yakın muadil ürünleri bulmama yardımcı olmanız.
Kullandıkları ürünler:
Sun Bum Canlandırıcı Şampuan
Tidal Sea Salt Spray
Tidal Texture Paste yahut Harry's Texturizing Putty
Videolarından anladığım kadarıyla:
Ben kendimce şu ürünleri buldum, iyiler mi hiçbir fikrim yok:
Kerastese Nemlendirici Şampuan
ROF Deniz Tuzu Spreyi
Macun veya pomad alternatifi bulamadım maalesef. Zaten şampuan sülfatlı, spreyin markasını hiç duymadım. Gidip iHerb kullanayım istesem artık Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar. Yemin ederim bu Ortadoğu'daki üçüncü dünya ülkesinde yaşamaktan kafamda krem sürecek saç kalmayacak.
Ürün seçmeme yardımcı olabilir misiniz?
Bu iki videoyu referans aldım:
Birinci rehber
İkinci rehber
Sıkıntı kısım bu adamların kullandığı markalar Türkiye'de yok. Sizden istediğim bu ürünlere en yakın muadil ürünleri bulmama yardımcı olmanız.
Kullandıkları ürünler:
Sun Bum Canlandırıcı Şampuan
Tidal Sea Salt Spray
Tidal Texture Paste yahut Harry's Texturizing Putty
Videolarından anladığım kadarıyla:
- Şampuan 2-3 günde bir kullanılıyor. Nem veriyor ve canlandırıyor. Sülfat-Paraben yok.
- Deniz tuzu spreyi hafif/orta tutuş yapıyor. Hafif nem verebilir. Yapışkan his vesaire olmamalı.
- Doku veren macun hafif/orta tutuş olmalı. Eğer özellik olarak eklendiyse parlatıcı olmamalı, mat bitiş olabilir.
Ben kendimce şu ürünleri buldum, iyiler mi hiçbir fikrim yok:
Kerastese Nemlendirici Şampuan
ROF Deniz Tuzu Spreyi
Macun veya pomad alternatifi bulamadım maalesef. Zaten şampuan sülfatlı, spreyin markasını hiç duymadım. Gidip iHerb kullanayım istesem artık Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar. Yemin ederim bu Ortadoğu'daki üçüncü dünya ülkesinde yaşamaktan kafamda krem sürecek saç kalmayacak.
Ürün seçmeme yardımcı olabilir misiniz?