35gvm78
Üstün
Arkadaşlar merhaba, daha önceki konuda adresime fiber geldiğinden bahsetmiştim. Şimdi yanına Vipnet diye başka bir operatör de fiber hat çekmiş ve kutusunu karşı binaya takmış. Şimdi anladığım kadarıyla bu iki şirket aynı taşeronla çalışıyor ve sokağa hem TT hem de Vipnet isimli iki sağlayıcıdan fiber FTTH altyapı çekilecek. Telekom henüz kutuyu yerleştirmedi ama Vipnet kutuyu koydu ve kabloları bağladı. Kutunun üzerindeki telefon numarasını aradığımda 1000/1000 simetrik fiber internet vereceklerini, 20 binden fazla aboneleri olduğundan bahsettiler ve kutuların bayramdan sonraki hafta içinde aktif olacağını söyledi ve şu fiyatları verdi;
100/100 -> 350₺
200/200 -> 450₺
1000/1000 -> 650₺ şeklinde.
Not: 1000 megabit daha çıkmamış, bu fiyata koymayı düşünüyoruz dedi. Taahhütsüz pakette modemi siz alacaksınız, taahhütlüde biz veriyoruz dedi.
Ek olarak Telekom da kabloları çekti ama kutuları daha yerleştirmedi, onu bekliyoruz. Sizce bu durumda TurkNet'ten Telekom altyapısı ile 900₺'ye 1000/50 internet almak mı yoksa 650₺'ye simetrik adı bilinmeyen bir şirketten internet almak mı? Kararsız kaldım, sizlerin de fikrine danışmak istedim. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
100/100 -> 350₺
200/200 -> 450₺
1000/1000 -> 650₺ şeklinde.
Not: 1000 megabit daha çıkmamış, bu fiyata koymayı düşünüyoruz dedi. Taahhütsüz pakette modemi siz alacaksınız, taahhütlüde biz veriyoruz dedi.
Ek olarak Telekom da kabloları çekti ama kutuları daha yerleştirmedi, onu bekliyoruz. Sizce bu durumda TurkNet'ten Telekom altyapısı ile 900₺'ye 1000/50 internet almak mı yoksa 650₺'ye simetrik adı bilinmeyen bir şirketten internet almak mı? Kararsız kaldım, sizlerin de fikrine danışmak istedim. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Vipnet'in kutuları;
Telekom'un kutular (daha doğrusu kablolar);
Telekom'un kutular (daha doğrusu kablolar);