keremimsii
Uzman
Temiz gibi duruyor. Hangi siteden olduğunu atarsanız ona göre bir cevap verebilirim.Artık satışı yapılmayan bir oyunu korsan indirmek zorundayım. Setup dosyasının sonucu nasıl? Çalıştırmalı mıyım?
Güvenli görünüyor.Artık satışı yapılmayan bir oyunu korsan indirmek zorundayım. Setup dosyasının sonucu nasıl? Çalıştırmalı mıyım?
Zoyunindirclub.Temiz gibi duruyor. Hangi siteden olduğunu atarsanız ona göre bir cevap verebilirim.
Bu tür yerler yerine Myabondonware sitesini kullan. Daha güvenilir. Zart Zurt indir gibi siteler güvenilir olmuyor pek.
Tamam hocam sorun olmaz.
Sorun gözükmüyor ama GTA San Andreas'i setuplu indirmenizi tavsiye etmem, sıkıştırılmış 500 MB sürümleri var. Çıkartınca 3.5 GB civarı sanırım. Kurulum gerektirmiyor.
Eğer repack değil de direkt release gruplarının düzenlediği halini indirirseniz "Crack" isimli bir klasör içinde crack dosyaları olması lazım. Taramanız gerekenler onlar. Setup dosyası sadece bu oyunu kurmaya yarayan bir araç. Tabii istenirse kurulum aracına da zararlı yazılım enjekte edilebilir ancak yaparlarsa kurulum aracına değil de crack dosyalarına yaparlar bunu yaniTekrardan merhaba. Yine satışı olmayan bir oyunu korsan olarak indirdim. VirusTotal sonuç nasıl? Ayrıca bu tür korsan oyunları taratırken hangi dosyalar taratılmalı? Ben setup dosyasını taratıyorum sadece.