Tekrardan merhaba. Yine satışı olmayan bir oyunu korsan olarak indirdim. VirusTotal sonuç nasıl? Ayrıca bu tür korsan oyunları taratırken hangi dosyalar taratılmalı? Ben setup dosyasını taratıyorum sadece.

Tekrardan merhaba. Yine satışı olmayan bir oyunu korsan olarak indirdim. VirusTotal sonuç nasıl? Ayrıca bu tür korsan oyunları taratırken hangi dosyalar taratılmalı? Ben setup dosyasını taratıyorum sadece.
Eğer repack değil de direkt release gruplarının düzenlediği halini indirirseniz "Crack" isimli bir klasör içinde crack dosyaları olması lazım. Taramanız gerekenler onlar. Setup dosyası sadece bu oyunu kurmaya yarayan bir araç. Tabii istenirse kurulum aracına da zararlı yazılım enjekte edilebilir ancak yaparlarsa kurulum aracına değil de crack dosyalarına yaparlar bunu yani :D

Bu oyunu hangi kaynaktan indirdiniz? Oyunindir, şunuindir bunu indir gibi ne idüğü belirsiz Türk sitelerinden indirmek yerine Reddit'te bulunan Megathread sayfalarında olan bir kaynaktan indirin korsan oyunu. Biraz araştırmayla bulabilirsiniz. Aslında ben direkt birkaç tane oyun indirebileceğiniz site atabilirim de belki ceza almama sebep olabilir. Moderasyona sorarım rapor yoluyla, onay verirlerse ben atacağım site.

Not: Bu arada sisteminizde bir antivirüs yazılımı bulundurun. Kaspersky Free ya da BitDefender Antivirus Free olabilir.

Ayrıca tarayıcınıza uBlock Origin eklentisini kurun ve uzantı ayarlarından gizli modda da kullanılmasına izin verin. Ayrıca yine tarayıcı ayarlarından güvenli DNS açın. DNS adresini CloudFlare(1.1.1.1) olarak seçin. Bu arada an itibariyle moderasyon izin vermedi. Maalesef site atamayacağım. Ancak dediğim gibi r/Piracy, r/PiratedGames gibi subreddit sayfaları üzerinden güvenilir siteler bulabilirsiniz.

Son düzenleme: