Bu oyunu hangi kaynaktan indirdiniz? Oyunindir, şunuindir bunu indir gibi ne idüğü belirsiz Türk sitelerinden indirmek yerine Reddit'te bulunan Megathread sayfalarında olan bir kaynaktan indirin korsan oyunu. Biraz araştırmayla bulabilirsiniz. Aslında ben direkt birkaç tane oyun indirebileceğiniz site atabilirim de belki ceza almama sebep olabilir. Moderasyona sorarım rapor yoluyla, onay verirlerse ben atacağım site.
Şu anda satılmayan oyunlar için korsana izin var.

"Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
Kullanıcının ilk konusu.
Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.
Kullanıcı ilk kez korsan konusu açacaksa ve bu konuda da sistemsel bir sorun söz konusuysa destek verilebilir.
Oyunun fiyatı 800 TL veya $35 üstündeyse destek verilebilir."

Eğer repack değil de direkt release gruplarının düzenlediği halini indirirseniz "crack" isimli bir klasör içinde crack dosyaları olması lazım. Taramanız gerekenler onlar. Setup dosyası sadece bu oyunu kurmaya yarayan bir araç. Tabii istenirse kurulum aracına da zararlı yazılım enjekte edilebilir ancak yaparlarsa kurulum aracına değil de crack dosyalarına yaparlar bunu yani :D

Bu oyunu hangi kaynaktan indirdiniz? Oyunindir, şunuindir bunu indir gibi ne idüğü belirsiz Türk sitelerinden indirmek yerine Reddit'te bulunan megathread sayfalarında olan bir kaynaktan indirin korsan oyunu. Biraz araştırmayla bulabilirsiniz. Aslında ben direkt birkaç tane oyun indirebileceğiniz site atabilirim de belki ceza almama sebep olabilir. Moderasyona sorarım rapor yoluyla, onay verirlerse ben atacağım site.
Repack olup olmadığını bilmiyorum bir yandan da bitmemiş 1 GB boyutunda indirme arkaplanda devam ediyor. Crack klasörü yok. setup, data.bin dosyaları bir de vc_redist.x64 adında bir exe dosyası var. Zoyunindirclub'tan indirdim reddit veya benzeri bir platformda araştırma yapmadım. Antivirüs yazılımı kuracağım ve eğer moderasyon izin verirse sizin atacağınız linkleri de bekliyorum.

Repack olup olmadığını bilmiyorum bir yandan da bitmemiş 1 GB boyutunda indirme arkaplanda devam ediyor. Crack klasörü yok. setup, data.bin dosyaları bir de vc_redist.x64 adında bir exe dosyası var. Zoyunindirclub'tan indirdim reddit veya benzeri bir platformda araştırma yapmadım. Antivirüs yazılımı kuracağım ve eğer moderasyon izin verirse sizin atacağınız linkleri de bekliyorum.
Bakın böyle sitelerden indirmenizin zararı, daha hangi türde olduğunu bilmiyorsunuz. Almışlar başka bir kaynaktan, ama o kaynağın hangi kaynak olduğu, güvenilir bir kaynak olsa bile kendileri içine bir şeyler enjekte ettiler mi etmediler mi belli değil. Bu arada söylediğiniz dosyalara bakılırsa o indirdiğiniz bir repack. Büyük olasılıkla FitGirl. (En popüleri o olduğu için) Repack kullanmak sizin için sıkıntı değilse en azından bu güvenilir olan Repacklerin kendi sitelerinden indirin. FitGirl Repack'in bir sürü sahte sitesi var ama, buna çok dikkat edin. Gerçek sitesinin hangisi olduğu konusunda kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz. Repack dışına çıkıp da başka siteler istiyorsanız dediğim gibi Reddit üzerinden bulmalısınız :)

Bakın böyle sitelerden indirmenizin zararı, daha hangi türde olduğunu bilmiyorsunuz. Almışlar başka bir kaynaktan, ama o kaynağın hangi kaynak olduğu, güvenilir bir kaynak olsa bile kendileri içine bir şeyler enjekte ettiler mi etmediler mi belli değil. Bu arada söylediğiniz dosyalara bakılırsa o indirdiğiniz bir repack. Büyük olasılıkla FitGirl. (En popüleri o olduğu için) Repack kullanmak sizin için sıkıntı değilse en azından bu güvenilir olan Repacklerin kendi sitelerinden indirin. FitGirl Repack'in bir sürü sahte sitesi var ama, buna çok dikkat edin. Gerçek sitesinin hangisi olduğu konusunda kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz. Repack dışına çıkıp da başka siteler istiyorsanız dediğim gibi Reddit üzerinden bulmalısınız :)
Ne yalan söyleyeyim crackli yazılımlara yanaşmamaya çalışıyorum bu sebeple bu tür yazılımlar hakkında bilgi sahibi değilim. Xatab'mış bu arada repack. Şimdi bir antivirüs taraması yapacağım sorun bulunmazsa exe'yi çalıştırmalı mıyım? Bahsettiğim indirme tamamlandı ancak yeni bir dosya gelmedi sadece varolanların boyutu yükseldi. Güncelleme yapıyorum Bitdefender risk bulmadı.

@keremimsii, yani biraz paradoks oldu bu. Daha önce de kullanmışsınız, şimdi de kullanıyorsunuz. Kullandığınız zamanlar illa ki oluyor, bu sebeple bilgi sahibi olmak önemli. Siz bilgi sahibi olun yine kullanmazsanız kullanmazsınız.

Xatab genel olarak güvenilir ancak dediğim gibi kendi sitesinden değil de farklı bir siteden indirdiğiniz için güvenilir olup olmadığı muamma. Antivirüs yazılımları bir sorun bulmazsa %100 güvenilir olduğu anlamına gelmiyor bu arada. Gözden kaçırabilir bazen Antivirüs yazılımları, her zaman tespit edemezler. İşte bu kuşkuda kalmamak için o kahrolası doğru sitelerden indirmek önemli :)

@keremimsii, yani biraz paradoks oldu bu. Daha önce de kullanmışsınız, şimdi de kullanıyorsunuz. Kullandığınız zamanlar illa ki oluyor, bu sebeple bilgi sahibi olmak önemli. Siz bilgi sahibi olun yine kullanmazsanız kullanmazsınız.

Xatab genel olarak güvenilir ancak dediğim gibi kendi sitesinden değil de farklı bir siteden indirdiğiniz için güvenilir olup olmadığı muamma. Antivirüs yazılımları bir sorun bulmazsa %100 güvenilir olduğu anlamına gelmiyor bu arada. Gözden kaçırabilir bazen Antivirüs yazılımları, her zaman tespit edemezler. İşte bu kuşkuda kalmamak için o kahrolası doğru sitelerden indirmek önemli :)
Tamam hocam ikna ettiniz beni. Sanal makinede çalıştıracağım oyunu. Virüslü çıkarsa da o kahrolası doğru sitelerden indireceğim :hehehe:. İyi akşamlar.