Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rocknot

Uzman
Öncelikle merhaba. Bir uygulamada yükleme olurken ekranım böyle oluyor. Oyunlarda vb bu sorun yok. Ekran kartı sürücülerim güncel, Windows güncel, uygulamalar güncel. Sorun nedir? Ve nasıl çözerim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamaya sağ tıklayıp özellikler kısmından hedef yazan yerin sonuna --disable-gpu yazarak tekrar bakar mısınız?

1734293907558.webp

1734293930000.webp

Ekran kartı sürücülerini DDU ile temizleyip tekrar kurmayı denediniz mi?

Eğer dahili grafiği olan bir işlemci kullanıyorsanız iGPU'yu devre dışı bırakıp dener misiniz?

Uygulamaya sağ tıklayıp özellikler kısmından hedef yazan yerin sonuna --disable-gpu yazarak tekrar bakar mısınız?

Eki Görüntüle 107630

Eki Görüntüle 107631

Ekran kartı sürücülerini DDU ile temizleyip tekrar kurmayı denediniz mi?

Hocam, Ağustos ayında yapmıştım LoL için. Bence gereksiz şu an. Zaten silip kurduktan sonra bu sorunu yaşadım. Şu an NVIDIA görüntü keskinleştirmeyi kapattım. Yarın uygulamayı indirip deneyeceğim tekrar. Sizin attığınız kodu uygulama içinde denedim işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Ağustos ayında yapmıştım LoL için. Bence gereksiz şu an. Zaten silip kurduktan sonra bu sorunu yaşadım. Şu an NVIDIA görüntü keskinleştirmeyi kapattım. Yarın uygulamayı indirip deneyeceğim tekrar. Sizin attığınız kodu uygulama içinde denedim işe yaramadı.

Ekran kartı modeliniz nedir?