Vivo X200 FE hakkında ne düşünüyorsunuz?

Derli toplu bir urun. Fiyatina gore eksiklikleri: USB 2.0 kullanmasi, genis aci sensorunun en iyi ihtimalde orta segment ayarinda olmasi (1/4") ve hoparlorleri sanirim. Bunlar disinda gayet hos duruyor.

Derli toplu bir ürün. Fiyatina gore eksiklikleri; USB 2.0 kullanmasi, genis aci sensorunun en iyi ihtimalde orta segment ayarinda olmasi (1/4") ve hoparlorleri sanirim. Bunlar disinda gayet hos duruyor.

S22 yerine düşünmüyor değilim. POCO F7 bile düşündüm pilden dolayı. Bataryası iyi cihaz beni hemen kendine çekiyor

@Aakons, guzel urun ya, deneyimlemek isterim ben de. Ama o genis aci ne? 350 dolarlik A36'dakiyle ayni boyutta bir sensor acimasiz olmus. Neyse, bazi firmalar bu butcede direkt genis aci koymuyor.

Hoparlorleri de cok kotu degil bu arada. Sadece, fiyatindaki urunlere gore ozellikle tiz sesleri bayagi zayif.

Vallahi umurumda değil artık yakında S22'yi satıp herhangi bir iyi ekran süresi veren telefona geçesim bile var.
Çok da önemli değil benim için o sorunları. Bir yazılımı düzeltsinler daha iyi olacak o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…