Kajak

Çalışkan
Selam herkese, VMware açıkken Valorant'ı çalıştırdığım zaman PC otomatik kendine restart atıyor.

Sistemim:
  • Ryzen 5 5500
  • RTX 4060
  • 32 GB RAM
  • Windows 10 Pro

Bilgisayarımın ısısı vb. bir sorun yok. Sanal makinede bir şey aktif olmasın, bilgisayarı zorlamasın, yine de Valorant'ı açınca direkt PC kapanıyor. Ama ilk önce Valorant açınca VMware açabiliyorum, donma kasma gibi bir problem yaşamıyorum.

• VMware açık → Valorant açılıyor → sistem crash / kapanıyor.
  • Valorant açık → VMware açınca → sistem sıkıntısız çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen, VMware Workstation + Valorant aynı anda açıldığında sistemin aniden reset atması ama önce Valorant sonra VMware açıldığında sorun olmaması, bu durum Vanguard (Valorant'ın kernel-seviyesi anti-hile sürücüsü) ile VM hypervisor sürücülerinin çatışmasından kaynaklanıyor olabilir. (Yapay zekadan destek aldım, daha anlaşılır hale getirdi).

Muhtemelen, VMware Workstation + Valorant aynı anda açıldığında sistemin aniden reset atması ama önce Valorant sonra VMware açıldığında sorun olmaması, bu durum Vanguard (Valorant'ın kernel-seviyesi anti-hile sürücüsü) ile VM hypervisor sürücülerinin çatışmasından kaynaklanıyor olabilir. (Yapay zekadan destek aldım, daha anlaşılır hale getirdi).
Bende yapay zekadan baktım 3 farklı yapay zeka kullandım hemen hemen aynı cevaplar geldi ama arkadasım wın11 den aynı sanal makıne ve ayarlarla vmware acıkken valorantı calıstırabılıyor. Ben yaptıgımda olmuyor bu durumda sınır bozucu oluyor ıstedıgım an ıkısını bırden yapamamak