Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Masaüstü ortamı yükledin mi? Yüklediysen de sorunlu olabilir, CTRL+alt+F6 yapmayı dene.
Sorunu çözdüm, ortam profili X11 seçince masaüstü geldi.
Masaüstü ortamı yükledin mi? Yüklediysen de sorunlu olabilir, Ctrl+Alt+F6 yapmayı dene.Kurulumu yaptım ve oturum açma ekranından sonra siyah ekranda takılı kaldı, hiçbir tepki yok ne yapmam lazım?
Kurulumu yaptım ve oturum açma ekranından sonra siyah ekranda takılı kaldı, hiçbir tepki yok ne yapmam lazım?
Ekran görüntüsü atar mısın?
Bende de arch linux kurduktan sonra oturum açma ekranı geldi ama kullanıcı yokdu.Kurulumu yaptım ve oturum açma ekranından sonra siyah ekranda takılı kaldı, hiçbir tepki yok ne yapmam lazım?
Bazı kişiler de sorunu yaşamış.
Masaüstü ortamı yükledin mi? Yüklediysen de sorunlu olabilir, CTRL+alt+F6 yapmayı dene.
Sorunu çözdüm, ortam profili X11 seçince masaüstü geldi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Arch Linux kurduktan sonra oturum açma ekranı geldi ama kullanıcı yoktu.
Bazı kişiler de sorunu yaşamış.
Yüklerken kullanıcı adı falan seçmediniz mi?
Seçtim.
Ekrana tıklayınca olmuyor mu olmuyorsa CTRL CTRL+alt basmaya dene ben Kali Linux için metasploit 2 kullanıyordum ekran arası geçiş yaparken ekran siyah oluyordu sol CTRL'ye basıyordum ekran düzeliyordu.