Ben telefonumda bir sorun yaşamadım bir sorun yaşıyorum o da nadiren gelen ping ama 20 GB paket için 240 TL verdiğimden çok üstünde durmuyorum.

İstanbul'da 4 yıl boyunca sıkıntısız kullandım. Yeni tarifeler pahalı olduğu için TT'ye geçtim. Her sene bir ona bir buna geçip maliyetten kaçmaya çalışmayı planlıyorum :). Yani demek istediğim merkezi yerdeyseniz Vodafone iyi ama kırsalda sıfır.

Vodafone olayı NVidia ve AMD kart savaşı gibi. Ne kadar iyi olursa olsun Vodafone hep kötülenecek. Kırsaldan örnek vereceksek; ben Rize'de dağın başına çıkıyorum çekiyor, köye iniyorum çekiyor, şehirde çekiyor. İstanbul'da zaten çekmediği yer yok. Sorun nerede anlamıyorum.

Evimde, dükkanda, okulda, hiçbir yerde çekmiyor. Sırf bu yüzden Turkcell geçtim. Önermem.

Ben de size Telekom'u önereyim öyleyse ben de Turkcell'deyken düşük mobil hızlar, evin bazı yerlerinde çekmeme ve yüksek fiyatlar yüzünden telekoma geçmiştim. Telekom evin her yerinden çarşının her yerinden çekiyor ve 200Mbps kadar hız aldım 4.5G de.
Bu zamana kadar Turkcell'e geçtim sonrasında Türk Telekom'a geçtim çünkü Turkcell'de cayma bedeli yok Turkcell'e taşınıp sonra tekrar taşıma yapıp telekoma geçtiğimde indirimli fiyatlardan faydalanabildim.

Vodafone'u, iyi çeksin çekmesin önermiyorum. Öyle bir firma düşünün ki verdiği bedava interneti kullandırtmıyor. Kullandırtsa bile çekmiyor ve yavaş, kendi paketine de geçemiyorsun.

Evet ben de bu sorunu yaşadım 6 yıllık Vodafone deneyiminde 6 yıldır Vodafone'lu olduğunuz için size 50 GB internet veriyoruz demişti ama vericinin dibinden maximum 50 Mbps internet hızı aldım.

2019 2020 gibi aylık 200 liraya sınırsız YouTube Spotify sosyal medya + 40GB paketini beğendiğim için geçmiştim. Neden fiyatı makul anladım sonradan; interneti bitiremiyorsun çünkü çekmiyor.

Mümkün değil çekipte kullanasın bende ucuz diye taşıma talebinde bulundum 3-5 gün içerisinde taşınacak inşallah bulunduğum yerin çekimini düzeltmişlerdir.

Hiçbir yerde doğru düzgün çekmiyor. E yazıyor hatta. 3G bile değil. Telefonla ilgili bir sorun yok. 4 farklı telefonla denendi. Vodafone sorunun kaynağı. Hiç sevmediğim bir firma. Yaşadığım sorunları "ajet rezilliği" konusu gibi bir konu açıp anlatacağım.

Hocam korkutmayın beni eyvah eyvah taşıma talebindede bulunduk Türk Telekom'dan çok memnundum 4.5 altına düşmemişti hiç hattım.

Ben geçeli bir ay oluyor. Abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Gayet de iyi çekiyor. Ha belki Türk Telekom bir tık daha iyi çekiyor olabilir ama abartıldığı kadar fark yok. Fiyatları da TT'ye göre kat kat daha uygun.

Onca kötü yorumdan sonra içime biraz olsun su serptiniz hangi ilde ilçede oturuyorsunuz?

Ankara, İstanbul, İzmir gibi yerlerde yaşıyorsan geç derim büyük şehirlerde çekiyor.

O zaman Kocaeli'den veya Sakarya'dan çeker herhalde.

Çok iyi bir internet Turkcell'de iyidir.

Biraz devrik bir cümle olmuş ama bence Telekom daha başarılı bu konuda.

Ben telefonumda bir sorun yaşamadım bir sorun yaşıyorum o da nadiren gelen ping ama 20 GB paket için 240 TL verdiğimden çok üstünde durmuyorum.

Zaten firmaların politikaları belli,
Turkcell kapsamada,
Türk Telekom hızda,
Vodafone ucuzlukta övünüyor.

Son zamanlarda çekmiyor maalesef. Uzun süredir Vodafone kullanıyordum, gayet memnundum. Çoğu yerde çekiyordu. Ancak son zamanlarda hiç memnun değilim. 300 TL ödeyip 1 Mbps hız alıyorum İstanbul'un göbeğinde.

Yoğunluk var ve yeterli baz istasyonu yok sebebi bu.

6 ay öncesine kadar Vodafone kullanıyordum. Nevşehir'in hiçbir yerinde çekmiyor o yüzden Turkcell'e geçtim çekimi kalitesi iyi, kırsal yerlerde bazen çekmiyor ancak bu sefer de mevcut paketim hiç yetmiyor durduğu yerde internet bitiyor.

Evet hocam ben de farkına vardım. Turkcell'deyken durduk yere internet su olup bitiyor.

Vodafone olayı NVIDIA ve AMD kart savaşı gibi. Ne kadar iyi olursa olsun Vodafone hep kötülenecek. Kırsaldan örnek vereceksek; ben Rize'de dağın başına çıkıyorum çekiyor, köye iniyorum çekiyor, şehirde çekiyor. İstanbul'da zaten çekmediği yer yok. Sorun nerede anlamıyorum.

Çok doğru söylemişsiniz hocam. AMD kullanıcılar için ağzıyla kuş tutsa yaranamayacakken NVIDIA kullanıcıları soysa kullanıcılar olsun diyecek, tabii ki bu bir benzetme kesinlikle soyma gibi bir şeyden bahsetmiyorum.

Son düzenleme: