Konuya bir netlik getireyim şimdi Vodafone'a geçtim ve yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Önceki Vodafone deneyimimden çok daha farklı olduğunu söyleyeyim eskiden hiçbir yerde çekmezken şimdi 4.5G altına düşmüyorsunuz. Beni şaşırtmayı başardı açıkçası çok iyi bir çekimi var. Aramalarda hiç sıkıntı yaşamadım ses çok net ve kopma olmadan gidiyor karşı tarafa, Türk Telekom'da nadirende olsa kopmalar yaşanıyordu ama Vodafone Türk Telekom'unda önüne geçmiş sanırım. Hız konusundan bahsedeyim hız çoğu yerde enazından evden diyeyim 20-30 Mbps geliyor. Çarşının içinden ise yoğunluktan mı diyeyim bilemedim ama 3-7 Mbps arasında yani oldukça yavaş, tarlamda denedim verici hemen yanımda duruyordu yaşam alanı olmadığı için 70-85 Mbps hız aldım. Bence vericinin yanında olduğum halde 100 Mbps'i geçmemesi biraz hayal kırıklığı ama ödediğim paraya göre ise oldukça yeterli. Türk Telekom'da ise bu hız meselesi şöyle idi verici dibinden 200 Mbps'e kadar çıkıyordu, aynı zamanda aynı hız Turkcell'de de aynıydı. Türk Telekom ve Turkcell evden 50 Mbps hız çekiyordu ama konuşma sırasında kopmalar oluyordu bazen, hepsini 10 üzerinden değerlendirirsek;

Vodafone:
Çekim kuvveti: 9/10
Hız: 5/10
Arama kalitesi: 10/10
Fiyat: 10/10

Türk Telekom:
Çekim kuvveti: 8/10
Hız: 9/10
Arama kalitesi: 7/10
Fiyat: Mevcut müşteriye fiyatları 0/10, yeni müşteriye fiyatları 10/10

Turkcell:
Çekim kuvveti: 7/10