Esenlikler, 1,5 yıldır Quad9 ile Roblox, Discord gibi erişim engelli sitelere girebiliyordum. Ancak dün sabahdan itibaren giremiyorum. Google DNS, open DNS, Cloudflare gibi birçok DNS daha denedim. İşe yaramadı. Bu durumu başka yaşayan var mı?
Updated to .NET 8 Updated dependencies Updated dnscrypt-proxy to 2.1.5 Fixed some markup issues Cleaned up IP Address display
github.com
Bu linkten indirebilirsiniz. İnternet bağlantında DNS sorgularını şifreleyerek daha güvenli ve gizli hale getiren bir programdır. Discord'a erişimi de bununla kazanacağız. GoodbyeDPI gibi programlarla değil.
2. DNS ayarı yapın
IPv4 DNS 1: 1.1.1.1 (HTTPS üzerinden DNS açın ve otomatik seçin)
IPv4 DNS 2: 1.0.0.1 (HTTPS üzerinden DNS açın ve otomatik seçin)
DNS engeli diye bir şey yok, eğer modem üzerinden değiştirdiğine emin isen bazı modemlerde değiştirmişsin gibi seni kandırıyor veya DPI yasaklamasını getirmiş olabilirler.
Bir modemin root yetkisi al. Uzaktan DNS değştirmesinler. DNS leak testi yap.
Updated to .NET 8 Updated dependencies Updated dnscrypt-proxy to 2.1.5 Fixed some markup issues Cleaned up IP Address display
github.com
Bu linkten indirebilirsiniz. İnternet bağlantında DNS sorgularını şifreleyerek daha güvenli ve gizli hale getiren bir programdır. Discord'a erişimi de bununla kazanacağız. GoodbyeDPI gibi programlarla değil.
2. DNS ayarı yapın
IPv4 DNS 1: 1.1.1.1 (HTTPS üzerinden DNS açın ve otomatik seçin)
IPv4 DNS 2: 1.0.0.1 (HTTPS üzerinden DNS açın ve otomatik seçin)