Normal de almam ama altyapım 75 megabit, Vodafone kutusu takıldı ve fiber geldi sanırım. Arkadaşım taktırdı 200 megabit alıyor ben de almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Alırım ama 75 görür maximum ne anlamı kalır hocam?
Sen VDSL ile 75 ama fiber altyapısı ile 100 alırsın.Alırım ama 75 görür maximum ne anlamı kalır hocam?
Sen VDSL ile 75 ama fiber altyapısı ile 100 alırsın.
Fibere geçirmelerini iste.
Daha yeni kurmuşlar.Anladım TurkNet'ten sorguladığımda 75 yazıyor hocam gene.
Neyse yarın biraz daha bakarım sağ ol.
Kullanilir bence. Onemli olan sorunlara cozum bulabilmeleri. Mesela ping sorunun yuksek olsa ariyordum Türksat'i modeme ayar cekiyorlardi. Duzeliyordu ama tekrardan bozuluyordu.
Yani Türk Telekom'da bir sorun yaşıyorum, onda da sorun yaşarsam şaşırmam zaten. 200 megabit çıkıyor sorguladığım zaman orada.Kullanilir bence. Onemli olan sorunlara cozum bulabilmeleri. Mesela ping sorunun yuksek olsa ariyordum Türksat'i modeme ayar cekiyorlardi. Duzeliyordu ama tekrardan bozuluyordu.Onemli olan satis sonrasi destek.
O halde kullanilir. Al gitsin. Şahsen fiber icin hangisi en ucuzu teklifi veriyorsa onu alirdim. Sonucta ayni alt yapi kullaniliyor.Yani Türk Telekom'da bir sorun yaşıyorum, onda da sorun yaşarsam şaşırmam zaten. 200 megabit çıkıyor sorguladığım zaman orada.
Vodafone kullanan arkadaşım destekten memnundu.