Gecenin köründe sinirden güldüm bağıra bağıra yan komşu yazmış site grubuna ses var diye. O derece uyuz oldum, sinirim bozuldu. Gece gece nöbet devralmıştım, arkadaş geldi, geri ben de çıktım. Eve geldim, Rocket League'yi silmiştim, dedim indireyim, oynayayım, az yatarım. Normalde eskiden 20 dakikada indirdiğim oyuna bir baktım, 1.30-2 saat gösteriyor. Allah Allah dedim, bir Speedtest yapayım. Ne gördüm? Bir de binamda sağlam altyapı bulunuyor ama aldığım hız şu şekilde.https://www.speedtest.net/result/19044179037 Daha önce de bunun konusunu açmıştım fakat ücretsiz abonelik kapattırma benzeri bir şey gördüm araştırırken. Nasıl oluyor, nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Bana bunu açıklayıp yardımcı olacak birileri varsa çok iyi olur çünkü böyle giderse önümüzdeki 15-20 gün içerisinde balkonda modemi beyzbol sopasıyla önce dövdü, sonra kolonyayla evle birlikte ateşe verdi diye haberlerde görebilirsiniz. Ya da işletme bayiindeki ilgisiz arkadaşla akraba olmaya doğru gidiyor. Bu konu 5. kez modem değişiklik talebim kapatılmış, onu da bunu yazarken öğrendim. Aradığımda deli olmama ramak kaldı. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: