Sckronn

Becerikli
Yer
Aydın
Gecenin köründe sinirden güldüm bağıra bağıra yan komşu yazmış site grubuna ses var diye. O derece uyuz oldum, sinirim bozuldu. Gece gece nöbet devralmıştım, arkadaş geldi, geri ben de çıktım. Eve geldim, Rocket League'yi silmiştim, dedim indireyim, oynayayım, az yatarım. Normalde eskiden 20 dakikada indirdiğim oyuna bir baktım, 1.30-2 saat gösteriyor. Allah Allah dedim, bir Speedtest yapayım. Ne gördüm? Bir de binamda sağlam altyapı bulunuyor ama aldığım hız şu şekilde.https://www.speedtest.net/result/19044179037 Daha önce de bunun konusunu açmıştım fakat ücretsiz abonelik kapattırma benzeri bir şey gördüm araştırırken. Nasıl oluyor, nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Bana bunu açıklayıp yardımcı olacak birileri varsa çok iyi olur çünkü böyle giderse önümüzdeki 15-20 gün içerisinde balkonda modemi beyzbol sopasıyla önce dövdü, sonra kolonyayla evle birlikte ateşe verdi diye haberlerde görebilirsiniz. Ya da işletme bayiindeki ilgisiz arkadaşla akraba olmaya doğru gidiyor. Bu konu 5. kez modem değişiklik talebim kapatılmış, onu da bunu yazarken öğrendim. Aradığımda deli olmama ramak kaldı. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecenin köründe sinirden güldüm bağıra bağıra yan komşu yazmış site grubuna ses var diye. O derece uyuz oldum, sinirim bozuldu. Gece gece nöbet devralmıştım, arkadaş geldi, geri ben de çıktım. Eve geldim, Rocket League'yi silmiştim, dedim indireyim, oynayayım, az yatarım. Normalde eskiden 20 dakikada indirdiğim oyuna bir baktım, 1.30-2 saat gösteriyor. Allah Allah dedim, bir Speedtest yapayım. Ne gördüm? Bir de binamda sağlam altyapı bulunuyor ama aldığım hız şu şekilde.https://www.speedtest.net/result/19044179037 Daha önce de bunun konusunu açmıştım fakat ücretsiz abonelik kapattırma benzeri bir şey gördüm araştırırken. Nasıl oluyor, nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Bana bunu açıklayıp yardımcı olacak birileri varsa çok iyi olur çünkü böyle giderse önümüzdeki 15-20 gün içerisinde balkonda modemi beyzbol sopasıyla önce dövdü, sonra kolonyayla evle birlikte ateşe verdi diye haberlerde görebilirsiniz. Ya da işletme bayiindeki ilgisiz arkadaşla akraba olmaya doğru gidiyor. Bu konu 5. kez modem değişiklik talebim kapatılmış, onu da bunu yazarken öğrendim. Aradığımda deli olmama ramak kaldı. Şimdiden teşekkürler.
Arıza kaydı açmalısın. BTK şikayet etsen de firmaya yönlendiriliyor.

Evet, 2 ay olacak; 100 Mbps paketi 200'e geçirdim ve eve 7 kere teknik servis geldi. Modem dışında kablolama ve 2. kutunun değişimi yapıldı, ayarlar sıfırlandı, priz değişikliği, her şey yapıldı. Gelen servislerin de söylediği üzere modem değişikliği istedim. Zaten gelen servis Superonline teknik servisi, kendi servisleri bile yok çünkü altyapı Turkcell'in, orası ayrı konu. 700 TL ücret ödüyorum ben buna ve 2 aydır rezillikten başka bir şey değil. Telefon üstünden uzaktan ayarlamalar vesaireler, 50 tane şey yapıldı. Şakasız arayıp sordum, 2 ay boyunca telefon ile ve servisle birlikte bağlantı sorunu, kopmalar ve erişim kaybı için sadece 2 ayda 44 kere arama yapmışım, destek talebi açmışım.

Utanmadan hala telefonda "Ben ayar yapacağım" deyip aynı gün 8-9 saat düzeltip sonrasında daha da beter ediyorlar. Artık sinirden ağlayacak kadar gerildim ve doldum firmaya karşı. 1 yıl taahhüt yenilendi, kaldı 10 ay. Şu anda aldığım hızı resim olarak bırakacağım; 200-50 almam gerekiyor, paket 100 Mbps iken 100-25 sabit alıyordum sorunsuz. Altyapım ve kablom sorunsuz, 1 Gbps destekliyor. Kablo hemen alt katta arkadaşım var, kabloyu onda da denedim sorunsuz. Ne yapacağım, bir akıl, çıkar yola ihtiyacım var, deli olmak üzereyim. 2 kere telefonda kavga edip yüzlerine küfür ettim sinirden, az kaldı onlar beni, ben onları dava edeceğim. Modem değişimi için açtığım destek kaydını kapatıp yüzüme "Modem değişikliği yapamayız" dediler telefonda. Şaka gibiler, telefonda arka arkaya o ona, o ona yönlendiriyor; hiçbirinin ne yaptığından bir gram fikri yok.

Eki Görüntüle 233332
Arıza kaydı açmalısın. BTK şikayet etsen de firmaya yönlendiriliyor.
Daha önce de konusunu açmıştım, modemim Wi-Fi 5 tabanlı ve bu paketi desteklemediği için sürekli kesintiler yaşıyorum ve almam gerekenin 10/1'ine kadar düşüyor. 2 gün önce sabit 0.5-1 arası download, upload vardı. Evde herkes mobil veri kullanıyor. Arıza kaydı açsam da Superonline altyapısı kullanıyorlar. Superonline OTK kutusunu değiştirdi, modem değişmen lazım diyor. 5 kere uzman çözüm ekibiyle modem talep ettim, abartmadan 25 kereden fazla arıza kaydı açtım, düzeltmiyorlar, bıktım artık.

daha öncede konusunu açmıştım modemim wifi 5 tabanlı ve bu paketi desteklemediği için sürekli kesintiler ve almam gerekenin 10/1 ine kadar düşüyor 2 gün önce sabit 0.5-1 arası download upload vardı evde herkes mobil veri kullanıyor arıza kaydı açsamda superonline altyapısı kullanıyorlar supronline otk kutusunu değiştirdi modem değişmen lazım diyor 5 kere uzman çözüm ekibiyle modem talep ettim abartmadan 25 kereden fazla arıza kayıt açtım düzeltmiyorlar bıktım artık
Bana bunun bilgisi verilmedi ve hızımı sorunsuz alabileceğim altyapımın olduğu ve bir arıza olmadığı sürece kesintisiz paketi memnuniyetle kullanabileceğim telefonda 2 kere sorduğumda söylendi. Fakat Superonline ekibi diyor ki, modemin Wi-Fi 5, sana bu paketi satmamaları gerekirdi. Altyapı var fakat modem desteklemiyor ve bu yüzden tüm sıkıntın diyorlar. Ama arada bir tekrar hızım 200 oluyor, sonra taş çatlasın 95 görüyorum, o da 2-3 dakika sonra 5-10 oluyor. 2 aydır evde mobil veri kullanıyorum, Forza'yı mobil veri ile indirdim.

Gecenin köründe sinirden güldüm bağıra bağıra yan komşu yazmış site grubuna ses var diye. O derece uyuz oldum, sinirim bozuldu. Gece gece nöbet devralmıştım, arkadaş geldi, geri ben de çıktım. Eve geldim, Rocket League'yi silmiştim, dedim indireyim, oynayayım, az yatarım. Normalde eskiden 20 dakikada indirdiğim oyuna bir baktım, 1.30-2 saat gösteriyor. Allah Allah dedim, bir Speedtest yapayım. Ne gördüm? Bir de binamda sağlam altyapı bulunuyor ama aldığım hız şu şekilde.https://www.speedtest.net/result/19044179037 daha önce de bunun konusunu açmıştım fakat ücretsiz abonelik kapattırma benzeri bir şey gördüm araştırırken. Nasıl oluyor, nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Bana bunu açıklayıp yardımcı olacak birileri varsa çok iyi olur çünkü böyle giderse önümüzdeki 15-20 gün içerisinde balkonda modemi beyzbol sopasıyla önce dövdü, sonra kolonyayla evle birlikte ateşe verdi diye haberlerde görebilirsiniz. Ya da işletme bayiindeki ilgisiz arkadaşla akraba olmaya doğru gidiyor. Bu konu 5. kez modem değişiklik talebim kapatılmış, onu da bunu yazarken öğrendim. Aradığımda deli olmama ramak kaldı. Şimdiden teşekkürler.

BTK'ye şikayet et. tuketici.btk.gov.tr e-Devlet ile gir, Vodafone Net şikayet aç. Hız sözleşme altında, arıza kayıtları kapatılıyor yaz.
Vodafone'u ara, modem değil, hız düşüklüğü için arıza kaydı açın de. Düzelmezse e-Devlet Tüketici Hakem Heyeti.
Ayıplı hizmet nedeniyle cayma bedelsiz iptal istiyorum başvurusu yap. Ya hız düzelir ya ücretsiz halletmiş olursun.

Bilerek kısıyorlar interneti önce senin kullandığın saatleri analiz ediyorlar kullanmadığın zaman kısıp senin hakkını başkasına yediriyorlar. Vodafone pişmanlıktır.

Bilerek kısıyorlar interneti önce senin kullandığın saatleri analiz ediyorlar kullanmadığın zaman kısıp senin hakkını başkasına yediriyorlar. Vodafone pişmanlıktır.

Hocam, bayramda evde televizyonu açınca çocuklara YouTube'dan video izlesinler diye tüm gün gelen giden kimse internete bağlanamadı, komik cidden.

BTK'ye şikayet et. tuketici.btk.gov.tr e-Devlet ile gir, Vodafone Net şikayet aç. Hız sözleşme altında, arıza kayıtları kapatılıyor yaz.
Vodafone'u ara, modem değil, hız düşüklüğü için arıza kaydı açın de. Düzelmezse e-Devlet Tüketici Hakem Heyeti.
Ayıplı hizmet nedeniyle cayma bedelsiz iptal istiyorum başvurusu yap. Ya hız düzelir ya ücretsiz halletmiş olursun.

Arıza kaydı kesinlikle çözmüyor sorunumu. Hocam, kablo yenilendi, OTK kutusu değiştirildi, modemi resetliyor, yok güncelleme yapıyor falan, paso boş iş. Hepsi dedikleri gibi, modem zaten 170 üstünü alamıyor fakat bana 200 paket sattılar. Hızı 200'e verdiğinde modem tamamen sapıtıyor, kendi kendini Wi-Fi kapatıyor falan.

Hocam, bayramda evde televizyonu açınca çocuklara YouTube'dan video izlesinler diye tüm gün gelen giden kimse internete bağlanamadı, komik cidden.

Arıza kaydı kesinlikle çözmüyor sorunumu. Hocam, kablo yenilendi, otk kutusu değiştirildi, modemi resetliyor, yok güncelleme yapıyor falan, paso boş iş. Hepsi dedikleri gibi, modem zaten 170 üstünü alamıyor fakat bana 200 paket sattılar. Hızı 200'e verdiğinde modem tamamen sapıtıyor, kendi kendini Wi-Fi kapatıyor falan.

O zaman sana satılan paket ile verilen modem uyumsuz olarak bakalım duruma modem 170 Mbps üstünü fiziksel olarak taşıyamıyor sana 200 Mbps paket satılmış bu ayıplı hizmet sayılır.
Kategorisine girer BTK işe yaramıyorsa direkt cayma bedelsiz iptal iste. Orayı ara ve hizmet ayıplı, modem paket hızını desteklemiyor. Cayma bedelsiz fesih talebi oluşturun de.
Onu da yapmazlarsa eğer e-Devlet tüketici hakem heyetine başvur.
Artık daha ne olsun adamlar oyuncak arıyor resmen. Seni dalga konusu edecekler neredeyse.

O zaman sana satılan paket ile verilen modem uyumsuz olarak bakalım duruma modem 170 Mbps üstünü fiziksel olarak taşıyamıyor sana 200 Mbps paket satılmış bu ayıplı hizmet sayılır.
Kategorisine girer BTK işe yaramıyorsa direkt cayma bedelsiz iptal iste. Orayı ara ve hizmet ayıplı, modem paket hızını desteklemiyor. Cayma bedelsiz fesih talebi oluşturun de.
Artık daha ne olsun adamlar oyuncak arıyor resmen. Seni dalga konusu edecekler neredeyse.
Birazdan eve geçince btk üstünden kayıt açıp telefonla müşteri hizmetlerini arayacağım

Az önce uzman çözüm ekibi aramış sıkıntım modem kaynaklı Wi-Fi-6 modem istiyorum ücret dahilinde olsa sorun çözülecekse tamam diyorum sadece yeni müşteriler Wi-Fi 6 modem alabilir modeminizi aynı modemle takaslayıp değiştirebiliriz diyorlar dalga geçer gibi ücretsiz hat kapatma için müşteri hizmetlerini aradım geri onlarda BTK da kayıt var sonuçlanmadığı için işlem yapamıyoruz deyip kapattı telefonu iyice bilendim firmaya.

Son düzenleme:
Birazdan eve geçince BTK üstünden kayıt açıp telefonla müşteri hizmetlerini arayacağım.

Az önce uzman çözüm ekibi aramış sıkıntım modem kaynaklı Wi-Fi-6 modem istiyorum ücret dahilinde olsa sorun çözülecekse tamam diyorum sadece yeni müşteriler Wi-Fi 6 modem alabilir modeminizi aynı modemle takaslayıp değiştirebiliriz diyorlar dalga geçer gibi ücretsiz hat kapatma için müşteri hizmetlerini aradım geri onlarda BTK da kayıt var sonuçlanmadığı için işlem yapamıyoruz deyip kapattı telefonu iyice bilendim firmaya.

Sana kapak atmaya çalışıyorlar aranızda ne derece bir durum geçtiyse artık sana iş koymaya çalışıyorlar aman dikkat et gerekirse gücün varsa kayıtları elnde tut mahkemeye kadar git.

Sana kapak atmaya çalışıyorlar aranızda ne derece bir durum geçtiyse artık sana iş koymaya çalışıyorlar aman dikkat et gerekirse gücün varsa kayıtları elnde tut mahkemeye kadar git.

Uzman ekiple konuşurken ses kaydı aldım modem ile ve arıza ile ilgili olan kısmı BTK sonuçlansın konu artık kullanım tüketicilikten ziyade bana hırs oldu uğraşmaya devam edeceğim.