txnatr01 1

Uzman
Vodafone ZTE ZXHN 1601 v7.1 modeli var. Vodafone logolu PPP ayarını TurkNet'e göre yaptım ancak LAN üzerinden internet alabildim, WLAN'da işe yaramıyor. Kötü bir modem var, onu bağladığımda o çalışırken Vodafone ZTE ZXHN 1601 modelinde çalışmıyor. Elinizde bu modemin orijinal stok sürümü var mıdır? Böylece modemi recovery moda geçirip stok sürümü yükleyip Vodafone'un engellerini kırmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Öncelikle çok sağol ama vodafone arayüzdeki yükleme yerini kapatmış sen bu dosyayı nerden aldın ve recovery moda nasıl geçtin?

Öncelikle çok sağol ama vodafone arayüzdeki yükleme yerini kapatmış sen bu dosyayı nerden aldın ve recovery moda nasıl geçtin?

bu H298A V9 için bende çalışmöıyor ethernet kartı izleniyor bölümünde takıldı

bunuda kitlemiş sen hangi gizli URL ile girdin bu method bende çalışmadı

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bende çalışmıştı dostum güvenlik duvarlarını devre dışı bırak bır kaç kez dene başka çözumu yok bu cıhazın fıraware dosyası yok . Bu yöntemıde dene istek beklenıyor kısmında kalırsa istek beklenıyor kısmında cihazı kapat aç yap wan baglantısını sökmeden. GitHub - enoymuss/h3600-root
yok bunlar türktelekomda çalışıyormuş ama vodafone iyi kitlemiş yazılımsal kıramıyoruz galiba