Normalde pancar kırmızısı gıcık emojiyi atanlara asla cevap vermem de neyse.20 GB'nin 180 TL olduğunu ilk defa sizden gördüm link atar mısınız?
Telsiz Kullanım Ücreti hariç, bol star 20 GB 180 TL.
Normalde pancar kırmızısı gıcık emojiyi atanlara asla cevap vermem de neyse.20 GB'nin 180 TL olduğunu ilk defa sizden gördüm link atar mısınız?
Normalde pancar kırmızısı gıcık emojiyi atanlara asla cevap vermem de neyse.
Telsiz kullanım ücreti hariç, bol star 20 GB 180 TL.
Eki Görüntüle 77188
Değerli hocam sizin kullandığınız tarife yeni müşterilere özel değil daha 2 hafta önce 10 GB için 185 TL'ye geçtim bu ensarcıların hattı olan Turkcell'e.
Yine pahalı, bir süre daha kampanya bekleyip ona geçin bence.
2 hafta önce Türk Telekom'da 25GB Prime tarifesi 225 lira gibi fiyatlara vardı.
Çekim gücü güzel olsa aslında en harikası Vodafone. Ben Vodafone'dan Türk Telekom'a geçtim. Vodafone'da çok güzel kampanyalar var, örneğin faturalılara özel çoğu vakit tobi Asistan'dan hediye internet kazanılabiliyordu. Oyun indiriyorsun, oynuyorsun, sonra GB kazanıyorsun. Haftanın belirli günlerinde paket yüklersen bazen yüklemene 15 GB hediye ediyor (bu faturasız için). Şimdi Türk Telekom'a örnek veriyorum Vodafone'da şu şu paket 490 TL ise Türk Telekom'da bu 430-440 TL falandır. Türk Telekom'da neredeyse hiç kampanya yok, geçtiğimden beridir güzel herhangi bir deneyim yaşamadım. Turkcell'de çok harika çekiyor ama her türlü paket çok pahalı. Ucuzların çoğu kısa süreli taahhütlü oluyor sonra nereden baksan 3X falan fiyatı artıyor. Bence çoğu beş para etmez ama dediğim gibi Vodafone'un çekim gücü güzel olsaydı gerçekten muazzam olurdu.
Şu cemaat muhabbeti yüzünden Turkcell'i bırakacağım bende. Vodafone'den devam etmenizi öneririm.
Şu cemaat muhabbeti yüzünden Turkcell'i bırakacağım bende. Vodafone'den devam etmenizi öneririm.
Tamam anladım hocam acayip iyi paket teklif ettiler kalacağım sanırım.
Yandaş olmayan Vodafone'dan razıyız![]()
Turkcell CEO'su Ali Taha koç'un Instagram'dan takip ettiklerine bakarsanız daha da soğursunuz.
Nasıl bir paket teklif ettiler eğer mennunsaniz kalmanız en doğrusu.
Turkcell CEO'su Ali Taha koç'un Instagram'dan takip ettiklerine bakarsanız daha da soğursunuz.
Nasıl bir paket teklif ettiler eğer mennunsaniz kalmanız en doğrusu.