Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BirForumcuKişi

Üstün
Merhaba, paketim bu aksam doluyor bende Turkcell'in sitesinden yeni hat basvurusu yaptım onaylandı Vodafone Yanımda'dan ekstra bir şey yapmama gerek var mı? Fazladan vermek istemiyorum Vodafone.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır ekstradan bir şey yapmayacaksınız. Geçişinizde bir sorun yoksa 3 gün sonra hattınız açılıyor.

Bu sırada Vodafone'daki mevcut paketinizde taahhütsüz fiyat üzerinden kullandığınız gün kadar fiyatlandırılacak. Aynı şekilde de Turkcell'e geçtiğinizde ve hat aktifleştiğinde kullandığınız gün kadar ödeyeceksiniz bilginize.;

Not: Hat geçişilerinde taahhüt süreniz bitmeye 10 gün kala geçiş yapmak en mantıklısıdır. Böylelikle yüksek fiyatli taahhütsüz tarifelere gün parası ödemezsiniz.
Hayır ekstradan bir şey yapmayacaksınız. Geçişinizde bir sorun yoksa 3 gün sonra hattınız açılıyor.

Bu sırada Vodafone'daki mevcut paketinizde taahhütsüz fiyat üzerinden kullandığınız gün kadar fiyatlandırılacak. Aynı şekilde de Turkcell'e geçtiğinizde ve hat aktifleştiğinde kullandığınız gün kadar ödeyeceksiniz bilginize.;

Not: Hat geçişilerinde taahhüt süreniz bitmeye 10 gün kala geçiş yapmak en mantıklısıdır. Böylelikle yüksek fiyatli taahhütsüz tarifelere gün parası ödemezsiniz.

Çözüm

Bu sırada Vodafone'daki mevcut paketinizde taahhütsüz fiyat üzerinden kullandığınız gün kadar fiyatlandırılacak. Aynı şekilde de Turkcell'e geçtiğinizde ve hat aktifleştiğinde kullandığınız gün kadar ödeyeceksiniz bilginize.

Anladım teşekkür ederim.

Arkadaşın dediklerine tamamen katılıyorum. Ancak hattı getirenlerin kargo süresine dikkat et ,kafalarına göre geliyorlar.İnternetten başvurup sonra bayiden alsan daha hızlı ve kesin olur.