VPN sunucusu nasıl oluşturulur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 303
  • Etiketler Etiketler
    nasıl vpn
@sirius merhaba hocam, sunucu kiralamak istiyorum. Ücretsiz çözümler saçma sapan uğraştırıyor ve çalıştıramadım. Siz nereden kiraladınız sunucuyu? Bağlantınızı nasıl yapıyorsunuz?
Ben DigitalOcean kullanıyorum. Daha sonra Ubuntu sunucu kurup içinde scripti çalıştırıp config dosyasını indiriyorum. Config dosyasını da Wireguard uygulamasına yükleyip kullanıyorum. Herhangi bir sunucu sağlayıcısı da kullanabilirsiniz. Ben kredim olduğu için DigitalOcean kullanıyorum.

DigitalOcean kartımı kabul etmedi ve hesabı kilitledi. :D Google Cloud'da 300$ kredi veriyor ücretsiz şekilde. Azure da veriyormuş. Bunlar sonradan ödeniyor mu yoksa denemek için mi? Eğer ücretsiz ise Cloud'da yine OpenVPN Access Server var.

1723122611571.webp
1723122621828.webp

DigitalOcean kartımı kabul etmedi ve hesabı kilitledi. :D Google Cloud'da 300$ kredi veriyor ücretsiz şekilde. Azure da veriyormuş. Bunlar sonradan ödeniyor mu yoksa denemek için mi? Eğer ücretsiz ise Cloud'da yine OpenVPN Access Server var.
Google Cloud kullanmadım. Azure'de ücretsiz kredi veriyor evet. Amazon Web Services 12 ay ücretsiz EC2 veriyor 1GB RAM'li. Onu da kullanabilirsiniz.

@Akif Google Cloud'a bulasma. Hizmet kalitesi AWS ve Azure'a nazaran kotu. AWS EC2 instance kullanin.

AWS hesabını kapatmıştım yeniden açıp paylaşacağım hocam sağ olun.

Amazon'u zortlattım galiba.

1723123255404.webp

Cloud şu ana kadar en çok ilerleyebildiğim yer oldu. Bu arkadaş da böyle bir ekran çıkarıyor karşıma. Bunu ücretsiz sağlamıyor mu ya?

1723123578686.webp

Bunu aldım ücret almadı şimdi açmaya çalışıyorum.

İkisinden de vazgeçtim bilmeyene çok zor olay. Platformlar da zor.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt