Winner

Üstün
Kilo problemim var fakat benden daha kilolu insanlara bakıyorum, böyle bir sorunları yok. Suratım Dursun Özbek'in suratına döndü son 3 yılda. Her tarafımdan yağ akıyor. Sabah uyandığımda yastığım hep lekeli.

Saç ve kıl dökülmesi de yaşıyorum, masam hep kıl doluyor tişört giydiğimde. Bu durum nasıl geçer?

Saç ve kıl dökülmesi son zamanlarda varsa, belki mevsimsel olabilir. Surattaki yağlanma %90 kilo verince geçecektir bence ama önemli olan kaç kilo olduğun mesela 100 kilosundur, suratın 150 kg adamın suratı gibiyse başka bir sorun vardır.

Yüz yağlanması hem kilo hem genetiğe bağlı biraz. Ben zayıf olduğum dönemde de yüz yağlanması sorunu yaşıyordum, şu an orta kilolardayım, hala yaşıyorum. Yüz temizleme jeli ile geziyorum tabiri caizse.

Konuda dendiği gibi diyetisyen ve dermatoloğa görünün.

Kilo problemim var fakat benden daha kilolu insanlara bakıyorum, böyle bir sorunları yok. Suratım Dursun Özbek'in suratına döndü son 3 yılda. Her tarafımdan yağ akıyor. Sabah uyandığımda yastığım hep lekeli.

Saç ve kıl dökülmesi de yaşıyorum, masam hep kıl doluyor tişört giydiğimde. Bu durum nasıl geçer?
Mezun senesi ve hareketsizlik çok etkiliyor. Yazın spor, iş veya tatilde yüzme gibi etkenler bu durumu biraz toplar.
Benim de metabolizmam baya yavaşladı.
Eski akıllı saat resimlerine bakıyorum, günde hareket ederek okul dershane hayatında aktif 1500 kalori yakıyordum, bir de bazal metabolizma vs. derken 3500+ oluyordu. Ne yersem kilo almıyordum. 1.5 senedir evdeyim, 20 kilo ekledim, kısaca normal.

Saç ve kıl dökülmesi son zamanlarda varsa, belki mevsimsel olabilir. Surattaki yağlanma %90 kilo verince geçecektir bence ama önemli olan kaç kilo olduğun mesela 100 kilosundur, suratın 150 kg adamın suratı gibiyse başka bir sorun vardır.
175-180 98 kiloyum. Normal gözüküyor kiloya göre fakat genel yağlanma var serin ortamda bile.

Zahmet olmazsa beslenmene, kalori düzenine ve sağlıklı yaşam için sporuna dikkat et.

Anlattığın rahatsızlığın birçok sebebi olabilir.
Uzman hekime başvurmanı öneririm.