Teşekkürler, foruma sık uğramıyorum geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.

Mouse Pad'im Wraith Blade X Japan Edition. Dünyada sadece 500 adet üretildiği için satın alamazsınız fakat neredeyse aynı olan Wraith Blade X'i satın alabilirsiniz.

R1 serisinin hiçbirinde 4K dongle bulunmamakta. Harici olarak temin edebilirsiniz.

Bilgisayar ekipmanlarını seviyorsanız Custom klavye yapma macerasına atılabilirsiniz. Yağlama, modlama gibi işlemlerle hobiyede dönüştürebilirsiniz. Bir de Wraith Studio'ya göz atmanızı öneririm.

Teşekkür ederim.

Merhaba hocam. Arkadaşımda vxe R1 var ve Minecraft'ta PvP de vs. makro kullanmak istiyor. Ürünün makro kısmından makro atamaya çalıştığımızda 8-9 CPS üstüne çıkamadık ayrıca fire key kısmıda ayarlanmıyor. Çözüm için bir fikriniz var mı?

Güncelleme Notu: Mouse uzun kullanımda scroll problemi yaşatıyor. Aşağı doğru kaydırırken aniden yukarı veya yukarı kaydırırken aniden aşağı gibi saçma hareketler sergileyebiliyor. Google’da falan biraz can sıkmaya başladı alacaklara uyarım.

Güncelleme Notu 2: Mouse da scroll probleminin haricinde sol clickte çift tıklama problemi de oluşunca Wraith desteğe mail attım. Bir test sitesi yardımıyla videomu gönderdim. Kendileri gayet pozitif şekilde mouseu tamir ettiler. Eğer 2 yıl içinde donanımsal arızalar yaşarsanız sizde mouseunuzu garantiye gönderebilirsiniz.
Mousedaki bu tür arızalar toz vb. sebeple oluşabiliyormuş. Benim yaşadığım arızaların sebebininde kedi tüyü olduğunu düşünüyorum. Mouseu temiz tutmak önemli.

Son düzenleme: