Arcade modda oynuyorsan belirli bir metreye geldikten sonra önlerinde baloncuk gibi şeyler çıkıyor onlara ateş ederek tutturabilirsin. Rütbe sistemi vardı oyunda yanlış hatırlamıyorsam, oynadıkça araştırma puanları kazanıyorsun ve açıyorsun. Uçakları araştırarak girdiğin maçlardan elde ettiğin skora göre araştırma puanı gibi bir şey alıyordun.

Milattan önce kalma uçaklarım var, joystick ile oynuyorum oyunu, kimseye mermi bile tutturamıyorum. Sorun bende mi? Ne yapmam gerekiyor tam olarak?
Klavye ve mouse ile oynayın. Bende sidestick ile oynamaya çalıştım ancak sizin gibi mermi tutturamadım. Bu tarz hızlı oyunlar için klavye ve mouse daha iyidir.

Basitleştirilmiş veya gerçekçi oynuyorsan joystick oyunu zorlaştırılıyor sadece Simulator'de işe yarar. Hangi ülkeyi kastığını bilmiyorum ama premium olmayan araçlar 1 rütbe alt 1 rütbe üst kasabilir yani rütbe 6 bir araç rütbe 5 ve rütbe 7 arasını araştırabilir. Buna dayanarak güzel oynadığın bir araçı seçip gerçekçi hava savaşlarında bulunduğun rütbe ve bir üstünü araştıra araştıra gidebilirsin. Tabii premium hesap ve araç olmakta güzel bir seçenek.

Basitleştirilmiş veya gerçekçi oynuyorsan joystick oyunu zorlaştırılıyor sadece Simulator'de işe yarar. Hangi ülkeyi kastığını bilmiyorum ama premium olmayan araçlar 1 rütbe alt 1 rütbe üst kasabilir yani rütbe 6 bir araç rütbe 5 ve rütbe 7 arasını araştırabilir. Buna dayanarak güzel oynadığın bir araçı seçip gerçekçi hava savaşlarında bulunduğun rütbe ve bir üstünü araştıra araştıra gidebilirsin. Tabii premium hesap ve araç olmakta güzel bir seçenek.

Sidestick ile imkansız sanırım oynamak, klavye mouse deneyeceğim. Jet vs açmak için ömrümü koymam gerekiyor mu bu oyuna?

Sidestick ile imkansız sanırım oynamak, klavye mouse deneyeceğim. Jet vs açmak için ömrümü koymam gerekiyor mu bu oyuna?

Hangi jeti açmak istediğine göre değişir. Belli bir yerde kastıktan sonra başka dalda uçaklar kullanmak istersen gene kasman lazım diye hatırlıyorum.

Hocam tamamen oynanışa bağlı bir durum ancak Amerikan ağacında F16C'yi premium araç ve hesapsız 450 saatte açanlar var.
Eğer oynamayı planlıyorsanız premium hesap alabilirsiniz.

Hocam tamamen oynanışa bağlı bir durum ancak Amerikan ağacında F16C'yi premium araç ve hesapsız 450 saatte açanlar var.
Eğer oynamayı planlıyorsanız premium hesap alabilirsiniz.
Hangi jeti açmak istediğine göre değişir. Belli bir yerde kastıktan sonra başka dalda uçaklar kullanmak istersen gene kasman lazım diye hatırlıyorum.
Anladım, şimdi mouse ile kontrole geçtim basic olan. Çok daha rahat oyun gerçekten :D

Basic mi Advanced mi kullanmalıyım?