DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
3070'imin canını okuyacak gibi görünüyor, kullanacağımı sanmam. Normalde DLSS kullanmadan ultra ayarlarda sabit 165 alırken, keskinlik artsın diye SMAA 4X açınca 75-100 arası gidip geliyor. 1080P oynadığım için DLSS çok kötü görünüyor, SMAA kullanıyorum. Yani kullanışlı olur mu pek bilemedim, kendi grafik motorlarını kullanıyorlar (Dagor Engine) ki bu motor Enlisted'de de kullanılıyor.

Hocam şu an kötü görünüyor zaten, tam sürüme gelince bir bakarım ama RT'yle oynayacağımı sanmıyorum. Oyunun direkt bir grafik motoru güncellemesi lazım zaten, hatta dokular çok kötü. RT'den önce şu dokuları yeniden yapmaları gerek.
Valla dokulardan çok daha büyük sorunları var daha önce sanki :D
Bence dokuları yeterli, patates sistemler için de iyi. Oynanışa iyileştirme yapmaları gerekiyor.

Bazıları modlayarak bir şeyler yapıyorlardı da ondan.
Frame Generation teknolojisini modlarla bir şekilde getirdiler de GTX kartlarda Ray Tracing açamazsınız.

Açamazsınızdan kastım direkt öyle bir özelliği açamamanız değil, açarsanız oyunu oynayamazsınız. Bu sebeple açamazsınız :D

Bu tarz oyunlarda çoğu oyuncu grafikleri kısarak oynuyor. Tabii ki de güzel durucaktır ama gerçekçi oynayanların çoğu en düşük grafikte oynuyor zaten.