MVP

Başarılı
Yer
Los Angeles
Merhaba.

Geçen ayki kapalı betada WARDOGS'u oynama fırsatı buldum ve açıkçası uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir FPS olmamıştı. 10 Eylül'deki Erken Erişim'i cidden sabırsızlıkla bekliyorum. Beta'dan aklımda kalanları ve neden bu kadar sevdiğimi paylaşmak istedim.

header.jpg

Nasıl Bir Oyun?

WARDOGS, BULKHEAD yapımı, Team17 dağıtımı büyük ölçekli bir taktiksel FPS. 100 oyuncuya kadar üç faksiyon, harita üzerinde beliren tek bir Kontrol Bölgesi için savaşıyor. Battle royale değil; daha çok hedef odaklı, geniş ölçekli bir savaş ve betada bu his gerçekten oturuyordu.

Beni En Çok Saran Şey: Ekonomi

Oynarken en çok bu sistemi sevdim. Her yaşamda bedava doğmuyorsun; 10.000 dolar ile başlıyorsun, her ölümden sonra silahını, ekipmanını ve aracını oyun içi parayla yeniden alıyorsun, kazandığın para maçlar arası kalıyor. Pahalı teçhizatla ölünce gerçekten "Ah." dedirtiyor, o yüzden düşünerek oynuyorsun. Beta'da daha çok destek ve ikmal oynadım, öldürmeden de bayağı para kazanabildim; canlandırma, ikmal ve bölge kontrolü kazandırıyor. Takım oyununu ödüllendirmesi çok hoşuma gitti.

ss_188530148b5f96f9af23bebaaa6882cac49bd23c.1920x1080.jpg

Ölçek ve Yıkım

Tank, helikopter, lojistik ve üs kurma vardı ve 100 kişilik kaosun ortasında şaşırtıcı derecede oturmuş hissettiriyordu. Çevrenin yıkılabilmesi çatışmaları sürekli değiştiriyor, aynı noktada iki kez aynı savaş olmuyor. Beta'da en çok "Vay be." dediğim anlar bunlardı.

Faksiyonlar

LONESTAR (Batılı paramiliter), VALKYRA (Sovyet çizgisi) ve MANTICORE (Tahran'ın gölge ordusu). Şimdilik faksiyona özel avantaj yok gibi, daha çok tematik ayrım.

Oynanış fragmanı:

Kısaca

Erken Erişim'de denge tabii değişecektir ama beta bana yeterince fikir verdi: ekonomi, ölçek ve takım oyunu birleşince ortaya cidden sürükleyici bir şey çıkıyor. Türkçe arayüz de var, Türkiye fiyatı 24.99 dolar. 10 Eylül'ü iple çekiyorum.

Beta'da oynayan oldu mu? Ne düşünüyorsunuz? Son yıllarda beni en en en çok heyecanlandıran oyun oldu.

Peki hocam grafikler nasıl? Ben bu tür oyunlarda grafiklere ve gerçekçiliğe çok önem veriyorum, fragmandan gördük ama oynamadan anlamak zor tabii.

Biraz gerçekçilik biraz grafik biraz sistem herşeyden biraz eklenmiş ama tam oturmamış eksik bir oyun hissiyatı verdi. Fakat oyunu almamak için 10 sebep videosunu izlemeden yorumumu dikkate almayın. Adamlar acayip dürüst davranmış.

Peki hocam grafikler nasıl? Ben bu tür oyunlarda grafiklere ve gerçekçiliğe çok önem veriyorum, fragmandan gördük ama oynamadan anlamak zor tabii.
Bugün oyunun fire rangesi açılacaktı ( deneme) belki yanına da sunucu açabiliriz dediler. Ama söz vermediler. Takip et discorddan

Son düzenleme:
Biraz gerçekçilik biraz grafik biraz sistem herşeyden biraz eklenmiş ama tam oturmamış eksik bir oyun hissiyatı verdi. Fakat oyunu almamak için 10 sebep videosunu izlemeden yorumumu dikkate almayın. Adamlar acayip dürüst davranmış.

Bugün oyunun fire rangesi açılacaktı ( deneme) belki yanına da sunucu açabiliriz dediler. Ama söz vermediler. Takip et discorddan
Yok ya hiç uğraşamam, çıktığı zaman çok hoşuma giderse bi şans veririm.