İlbilge

Çalışkan
Yer
Aydın
Instagram, WhatsApp'tan https://ig me tarzında bir link gönderdi. En başta Instagram'da ben bir yere yorum yaptım, birisi galiba hazmedemedi, fake'sin yazdı, fotoğrafın başkasının filan yazdı. Şikayet ettim dedi. Ben de beni bana mı şikayet ettin dedim, tam bir manyaktı kız. Sonra WhatsApp'tan link geldi, tıklamamış olmayı dilerdim ama tıkladım.

Bu işlerden anlayan biri var mı? Bana yardım etsin, akıl versin. Hesabım tehlikede mi? Yıllardır bu hesabı kullanıyorum, bir şey olsun istemiyorum. İlk hesabımı dondurdum, sonra açtım ve şifreyi değiştirdim filan. Ne yapmam lazım? Çok korktum şu an, birisi lütfen bir şey desin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram, WhatsApp'tan https://ig me tarzında bir link gönderdi. En başta Instagram'da ben bir yere yorum yaptım, birisi galiba hazmedemedi, fake'sin yazdı, fotoğrafın başkasının filan yazdı. Şikayet ettim dedi. Ben de beni bana mı şikayet ettin dedim, tam bir manyaktı kız. Sonra WhatsApp'tan link geldi, tıklamamış olmayı dilerdim ama tıkladım.

Bu işlerden anlayan biri var mı? Bana yardım etsin, akıl versin. Hesabım tehlikede mi? Yıllardır bu hesabı kullanıyorum, bir şey olsun istemiyorum. İlk hesabımı dondurdum, sonra açtım ve şifreyi değiştirdim filan. Ne yapmam lazım? Çok korktum şu an, birisi lütfen bir şey desin.

Hocam Instagram konuşmasıyla WhatsApp linkini nasıl bağdaştırdınız bir de gerçek WhatsApp olduğunu anlayabilirsiniz biraz dikkatlice bakın. Ben çok linklere tıkladım ama bana bir şey olmadı, bir şer şey indirmediği sürece tabii.

Başlığa cevap olarak; endişe edilecek bir şey yoktur. Meta artık kendi uygulamalarında kodu SMS yerine WhatsApp üzerinden gönderiyor. Tik varsa rahatlıkla güvenebilirsiniz.

Konuya gelecek olursak, hesabınız tehlikede değildir. İstediği kadar şikayet edebilir. Bir şey olmaz. Yapmanız gereken bir şey yok. E-posta ve telefon numaranızı doğruladıysanız, kullanmaya devam edebilirsiniz. Sıkıntı yok.

Bunun gibi olmalı
Screenshot_2025-04-04-18-11-22-79_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp

hayır böyle değil daha değişik bi dk atıcam

hayır böyle değil daha değişik bi dk atıcam

Başlığa cevap olarak; endişe edilecek bir şey yoktur. Meta artık kendi uygulamalarında kodu SMS yerine WhatsApp üzerinden gönderiyor. Tik varsa rahatlıkla güvenebilirsiniz.

Konuya gelecek olursak, hesabınız tehlikede değildir. İstediği kadar şikayet edebilir. Bir şey olmaz. Yapmanız gereken bir şey yok. E-posta ve telefon numaranızı doğruladıysanız, kullanmaya devam edebilirsiniz. Sıkıntı yok.
Sms değil ki whatsapptan

Hocam Instagram konuşmasıyla WhatsApp linkini nasıl bağdaştırdınız bir de gerçek WhatsApp olduğunu anlayabilirsiniz biraz dikkatlice bakın. Ben çok linklere tıkladım ama bana bir şey olmadı, bir şer şey indirmediği sürece tabii.
Fake sandı fotoğrafıma inanmadı seni emniyete bildirdim dedi sngzıahskw ben de dedim ki kendimden şikayetçi olmam olur biter ardından whatsapp tan 70 tane mesaj ard ardına geldi çok korktum instagram iletişim bilgilerini değiştirdim numarayı başka numara yaptım şifreyi değiştirdim bir sürü şeyi değiştirdim

Dosya Ekleri

• 20250404_190204.webp
    20250404_190204.webp
    139 KB · Görüntüleme: 409
  • 20250404_190204.webp
    20250404_190204.webp
    139 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleme:
Hayır böyle değil daha değişik bir dk atacağım.

SMS değil ki WhatsApp'tan.

Fake sandı fotoğrafıma inanmadı seni emniyete bildirdim dedi sngzıahskw ben de dedim ki kendimden şikayetçi olmam olur biter ardından WhatsApp'tan 70 tane mesaj ard ardına geldi çok korktum Instagram iletişim bilgilerini değiştirdim numarayı başka numara yaptım şifreyi değiştirdim bir sürü şeyi değiştirdim.

Nereye yönlendirdi peki.

Hocam o manyak kız hesabınızın şifresini sıfırlamaya çalışmış olabilir manyak doldu iyicene sosyal medya.