İlbilge

Çalışkan
Yer
Aydın
Instagram, WhatsApp'tan https://ig me tarzında bir link gönderdi. En başta Instagram'da ben bir yere yorum yaptım, birisi galiba hazmedemedi, fake'sin yazdı, fotoğrafın başkasının filan yazdı. Şikayet ettim dedi. Ben de beni bana mı şikayet ettin dedim, tam bir manyaktı kız. Sonra WhatsApp'tan link geldi, tıklamamış olmayı dilerdim ama tıkladım.

Bu işlerden anlayan biri var mı? Bana yardım etsin, akıl versin. Hesabım tehlikede mi? Yıllardır bu hesabı kullanıyorum, bir şey olsun istemiyorum. İlk hesabımı dondurdum, sonra açtım ve şifreyi değiştirdim filan. Ne yapmam lazım? Çok korktum şu an, birisi lütfen bir şey desin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o manyak kız hesabınızın şifresini sıfırlamaya çalışmış olabilir manyak doldu iyicene sosyal medya.
manyak karının teki. normalde bu şekilde olanlar tıklayınca hesapları gitmiş . ben de çok sayıda tıkladım aslında Allah beni korudu inşallah ömür boyu korur. neden benim hesabımı ele geçiremedi anlayamadım. insanlardan soğudum artık kimseye güvenemeyeceğim anlaşılan. sizin gibi yardımcı olmaya çalışanlar hariç tabii :D

Hocam bir şey olmaz ya içiniz rahat olsun.
içim ferahladı sağ olun umarım bir şey olmaz artık .