shockedblackguy
Üstün
@bicy Merhaba hocam,
Diğer yazılarınızı gördüm ve benim yaşadığım soruna benzer bir sorun fakat hata kodu farklı, FC24 oynarken bir anda başlıkta yazan mavi ekran hatasını alıyorum ve sistem kendini BIOS'a atıyor. Attıktan sonra ise SSD gözükmüyor ve yeniden başlattığımda Windows'a geri dönüyorum. Tüm sürücüler ve Windows güncel.
Sistem ve Windows sürüm bilgisi:
Sistem özellikleri:
Windows olay görüntüleyicisinde de bir sürü hata var:
'{ burada bir sürü farklı karakter yer alıyor}' kapsayıcısı için meta veri hazırlama işlemi başarısız oldu, sonuç=0x80070490. Bu sorunlar da bir şeyin işareti mi?
Ne yapmamı önerirsiniz? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum, kafayı yemek üzereyim :/ .
Oyun ve Win10 kurulu olan diskin değerleri bu şekilde.
Diğer yazılarınızı gördüm ve benim yaşadığım soruna benzer bir sorun fakat hata kodu farklı, FC24 oynarken bir anda başlıkta yazan mavi ekran hatasını alıyorum ve sistem kendini BIOS'a atıyor. Attıktan sonra ise SSD gözükmüyor ve yeniden başlattığımda Windows'a geri dönüyorum. Tüm sürücüler ve Windows güncel.
Sistem ve Windows sürüm bilgisi:
- Edisyon: Windows 10 Pro
- Sürüm: 22H2
- İS derlemesi: 19045.5011
- Deneyim: Windows Feature Experience Pack 1000.19060.1000.0
Sistem özellikleri:
- Ryzen 5 5600
- Galax Dual 1-Click OC 4060Ti 8GB
- MSI B550M-PRO-VDH
- XPG Gammix D35 3200Mhz CL16 4x8 32GB DDR4
- XPG Spectrix S40G 1TB
- SanDisk SSDPlus 480GB
- Thermalright Phantom Spirit 120SE RGB
- MSI MAG-A550BN 550W 80+ Bronze
- Bitfenix Nova Mesh SE.
Windows olay görüntüleyicisinde de bir sürü hata var:
'{ burada bir sürü farklı karakter yer alıyor}' kapsayıcısı için meta veri hazırlama işlemi başarısız oldu, sonuç=0x80070490. Bu sorunlar da bir şeyin işareti mi?
Ne yapmamı önerirsiniz? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum, kafayı yemek üzereyim :/ .
Oyun ve Win10 kurulu olan diskin değerleri bu şekilde.
Son düzenleme: