Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Merhaba,
Bu tarz uygulamalar kablolu bağlantı ile Wi-Fi taraması yapamazlar. Bu uygulamalar bağlı olan Wi-Fi ağını ve çevredeki diğer ağları tarayarak analiz yapmanızı sağlıyor, kablosuz bağlantı kurarsanız Wi-Fi Analyzer uygulamasını da kullanabilirsiniz. Zaten cihazınızda Wi-Fi özelliği yoksa diğer uygulamaların da bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Bu tarz uygulamalar kablolu bağlantı ile Wi-Fi taraması yapamazlar. Bu uygulamalar bağlı olan Wi-Fi ağını ve çevredeki diğer ağları tarayarak analiz yapmanızı sağlıyor, kablosuz bağlantı kurarsanız Wi-Fi Analyzer uygulamasını da kullanabilirsiniz. Zaten cihazınızda Wi-Fi özelliği yoksa diğer uygulamaların da bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Merhaba,
Turkcell Superonline 50 Mbps VDSL için hangi kanal daha iyi nasıl öğreneceğim?
- Makaleler
- 20
Kanallar kullandığınız ISS'e göre seçilmiyor, çevrenizdeki ağların kullandığı kanalların gürültüsüne göre seçiliyor. Bu tarz uygulamalar kanallardaki gürültüyü takip etmenizi ve doğru kanallı tespit etmenize yarıyor. Yani her durumda Wi-Fi bağlantısı kurup analiz yapmanız şart.Turkcell Superonline 50 Mbps VDSL için hangi kanal daha iyi nasıl öğreneceğim?
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-