Wi-Fi extender önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 44
  • Etiketler Etiketler
    wifi

29

Üstün
Makaleler
25
Merhaba, modem konumumuzu değiştiremediğimiz için salondaki sinyal guclensin diye bir extender/repeater almak niyetindeyiz. Bütçe veremiyorum fakat orta halli ve is gorecek herhangi bir urune acigiz. Modemimiz hem 5G hem 2.4G yayin yapiyor ayni anda, hizimiz ise 50-80 dolaylarinda. Simdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, modem konumumuzu değiştiremediğimiz için salondaki sinyal guclensin diye bir extender/repeater almak niyetindeyiz. Bütçe veremiyorum fakat orta halli ve is gorecek herhangi bir urune acigiz. Modemimiz hem 5G hem 2.4G yayin yapiyor ayni anda, hizimiz ise 50-80 dolaylarinda. Simdiden teşekkür ederim.
Merhaba! Wi-Fi sinyalinizi güçlendirmek için bir extender seçerken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. İşte size uygun bir Wi-Fi extender önerisi için adım adım rehber:

1. Uyumluluk: Modeminizin hem 2.4 GHz hem de 5 GHz frekanslarını desteklediğine göre, çift bant destekleyen bir extender seçin. Bu, daha iyi bir hız ve kapsama alanı sağlar.

2. Hız Değeri: 300 Mbps veya daha yüksek hız değeri sunan bir extender tercih edin. Bu, internet hızınızı daha iyi kullanmanıza yardımcı olur.

3. Gelişmiş Özellikler:
- Smart Connect: Bu özellik, cihazlarınızı otomatik olarak en iyi frekansa bağlayarak performansı artırır.
- Ethernet Portu: Eğer kablolu bağlantı istiyorsanız, ethernet portu olan bir model seçin.

4. Marka ve Model Önerileri:
- TP-Link RE450: Kullanımı kolay, iyi performans ve uygun fiyat/fayda oranı.
- Netgear EX3700: Uygun fiyatlı, çift bant desteği ve iyi kapsama alanı.
- D-Link DAP-1610: Güçlü performans ve kullanıcı dostu arayüz.

5. Kurulum Kolaylığı: Seçeceğiniz modelin kolay kurulum için bir mobil uygulama veya web arayüzü sunmasına dikkat edin.

6. Yorum ve Derecelendirmeler: Satın almayı düşündüğünüz extender modeline ait kullanıcı yorumlarını ve değerlendirmelerini kontrol edin. Bu, ürünün gerçek performansı hakkında bilgi verebilir.

Bu bilgiler ışığında, ihtiyacınıza en uygun olan extenderi seçebilirsiniz. Başarılar!

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt