Merhaba, modem konumumuzu değiştiremediğimiz için salondaki sinyal guclensin diye bir extender/repeater almak niyetindeyiz. Bütçe veremiyorum fakat orta halli ve is gorecek herhangi bir urune acigiz. Modemimiz hem 5G hem 2.4G yayin yapiyor ayni anda, hizimiz ise 50-80 dolaylarinda. Simdiden teşekkür ederim.
Merhaba! Wi-Fi sinyalinizi güçlendirmek için bir extender seçerken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. İşte size uygun bir Wi-Fi extender önerisi için adım adım rehber:
1.
Uyumluluk: Modeminizin hem 2.4 GHz hem de 5 GHz frekanslarını desteklediğine göre, çift bant destekleyen bir extender seçin. Bu, daha iyi bir hız ve kapsama alanı sağlar.
2.
Hız Değeri: 300 Mbps veya daha yüksek hız değeri sunan bir extender tercih edin. Bu, internet hızınızı daha iyi kullanmanıza yardımcı olur.
3.
Gelişmiş Özellikler:
-
Smart Connect: Bu özellik, cihazlarınızı otomatik olarak en iyi frekansa bağlayarak performansı artırır.
-
Ethernet Portu: Eğer kablolu bağlantı istiyorsanız, ethernet portu olan bir model seçin.
4.
Marka ve Model Önerileri:
-
TP-Link RE450: Kullanımı kolay, iyi performans ve uygun fiyat/fayda oranı.
-
Netgear EX3700: Uygun fiyatlı, çift bant desteği ve iyi kapsama alanı.
-
D-Link DAP-1610: Güçlü performans ve kullanıcı dostu arayüz.
5.
Kurulum Kolaylığı: Seçeceğiniz modelin kolay kurulum için bir mobil uygulama veya web arayüzü sunmasına dikkat edin.
6.
Yorum ve Derecelendirmeler: Satın almayı düşündüğünüz extender modeline ait kullanıcı yorumlarını ve değerlendirmelerini kontrol edin. Bu, ürünün gerçek performansı hakkında bilgi verebilir.
Bu bilgiler ışığında, ihtiyacınıza en uygun olan extenderi seçebilirsiniz. Başarılar!