ltcolbaron41 103

Üstün
Dubleks evde yaşıyorum. Üst katta Wi-Fi çok çekmiyor. Menzil genişletici arıyorum, kaliteli F/P bir ürün önerir misiniz? Kopma sorunu yaşatmayacak. Fiyatlara hiç hakim değilim, o yüzden bütçe belirleyemedim.

Hangisi daha iyi olur 1.500 TL bütçe ayirabilirim. Mesh router farkı ne olur hiç bilgim olmayan bir konu.
Sizin durumunuzda mesh sistem almak daha mantıklı ama mesh sistemler priz tiplere kıyasla daha pahalı bütçe ayırabilirsen bunu ayıramazsanda tplink re300 öneririm, 1gbps gibi hız beklentin varsa yada gerçekten iyi bir çekim kalitesi arıyorsan mesh'i almanı öneririm asla üzmez

Hocam yok 200megabit internet var zaten. Simdilik RE300 alayım işimi görsün verim alamazsm mesh sistem bakarım hocam. Re300 bir tık daha iyisi var mı prize takip kullanmalı.

Re300 amazondan aldım beğenmezsem iade ederim mesh bakarız hocsm

Hocam yok 200megabit internet var zaten. Simdilik RE300 alayım işimi görsün verim alamazsm mesh sistem bakarım hocam. Re300 bir tık daha iyisi var mı prize takip kullanmalı.

Re300 amazondan aldım beğenmezsem iade ederim mesh bakarız hocsm
Re300 ev çok büyük değilse işini şimdilik göreceğini düşünüyorum ama çok fazla performans beklememek gerekiyor. Kurulumunu yaptıktan sonra birden fazla odada deneyerek en iyi aldıgın sonucu bul.