Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Hatalı ya da sorunlu bir sürücünüz var gibi duruyor.
ISO'yu nereden indirdiniz?
cleanris
Uzman
Microsoft'tan indirdim.Hatalı ya da sorunlu bir sürücünüz var gibi duruyor.
Hatalı olması biraz saçma, çünkü daha önceden de format attığımda aynı flash'tan böyle bir sorun almadım.Hatalı ya da sorunlu bir sürücünüz var gibi duruyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ömer_Yeter
Yetkin
Makineniz çok eski mi ve bir de bu sorun daha önceki format atışısınızda da olmuş muydu?
cleanris
Uzman
Daha önce böyle bir sorun almadım, ilk defa oluyor. Kasam yeni sayılır, 1 yıl oldu diyebilirim, yeni nesil parçalar takılı.Makineniz çok eski mi ve bir de bu sorun daha önceki format atışınızda da olmuş muydu?
@Ömer_Yeter,
Windows 11 ISO yazdırsam ve bunun üstüne tekrardan Windows 11 formatı atsam sorunum çözülür mü? Zaten yedek hard diskimi söktüm.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ömer_Yeter
Yetkin
Daha önce böyle bir sorun almadım, ilk defa oluyor. Kasam yeni sayılır 1 yıl oldu diyebilirim, yeni nesil parçalar takılı.
@Ömer_Yeter,
Windows 11 ISO yazdırsam ve bunun üstüne tekrardan Windows 11 formatı atsam sorunum çözülür mü? Zaten yedek Hard diskimi söktüm.
Acaba Windows güncelleme yaparken yanlışlıkla yeniden başlatmış olabilir misiniz?
cleanris
Uzman
Sanmıyorum, bilgisayarı kapattım ve yedek hard diskimi söktüm, daha sonra format flashını taktım ve biosdan flashı öne aldım. Daha sonra format ekranına geldim ve disklerimi biçimlendirdim. Her şey normal ilerliyordu fakat birden bu görseldeki ekran geldi. Daha sonra ESC batım ve tekrar bios ekranına attı. Bu sefer flashı öne almadan başlattım. Dil seçenekleri, microsoft hesabı girişi vs. istedi ve sonra bilgisayar ekranı geldi. Bende acaba oldu mu diye tekrar yeniden başlattım ve yine bu görseldeki ekran geldi, tekrardan ESC basar ve f10 yapıp entera basaram bilgisayar ekranı geliyor.Acaba Windows güncelleme yaparken yanlışlıkla yeniden başlatmış olabilir misiniz?
Ömer_Yeter
Yetkin
Acaba Windows güncelleme yaparken yanlışlıkla yeniden başlatmış olabilir misiniz?
Hocam sorun galiba BIOS'ta veya diskinizde. BIOS sıfırlama yapıp kontrol eder misiniz?
Eğer işe yaramazsa format USB'si ile bilgisayarı başlatıp Windows kurulum ekranı altındaki onar seçeneğini kullanın
Windows 11 ISO yazdırsam ve bunun üstüne tekrardan Windows 11 formatı atsam sorunum çözülür mü? Zaten yedek hard diskimi söktüm.
Bunu eğer dediklerimin hiçbirisi sorunu çözmezse yapın hocam.
Son düzenleme: