cleanris

Uzman
Merhaba, format attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve görseldeki ekran sürekli geliyor, F8 vs. çalışmıyor. Sadece ESC basınca BIOS geliyor. Bu sorun ne? Ve nasıl çözerim?

1756406121382.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Makineniz çok eski mi ve bir de bu sorun daha önceki format atışınızda da olmuş muydu?
Daha önce böyle bir sorun almadım, ilk defa oluyor. Kasam yeni sayılır, 1 yıl oldu diyebilirim, yeni nesil parçalar takılı.

@Ömer_Yeter,
Windows 11 ISO yazdırsam ve bunun üstüne tekrardan Windows 11 formatı atsam sorunum çözülür mü? Zaten yedek hard diskimi söktüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce böyle bir sorun almadım, ilk defa oluyor. Kasam yeni sayılır 1 yıl oldu diyebilirim, yeni nesil parçalar takılı.

@Ömer_Yeter,
Windows 11 ISO yazdırsam ve bunun üstüne tekrardan Windows 11 formatı atsam sorunum çözülür mü? Zaten yedek Hard diskimi söktüm.

Acaba Windows güncelleme yaparken yanlışlıkla yeniden başlatmış olabilir misiniz?

Acaba Windows güncelleme yaparken yanlışlıkla yeniden başlatmış olabilir misiniz?
Sanmıyorum, bilgisayarı kapattım ve yedek hard diskimi söktüm, daha sonra format flashını taktım ve biosdan flashı öne aldım. Daha sonra format ekranına geldim ve disklerimi biçimlendirdim. Her şey normal ilerliyordu fakat birden bu görseldeki ekran geldi. Daha sonra ESC batım ve tekrar bios ekranına attı. Bu sefer flashı öne almadan başlattım. Dil seçenekleri, microsoft hesabı girişi vs. istedi ve sonra bilgisayar ekranı geldi. Bende acaba oldu mu diye tekrar yeniden başlattım ve yine bu görseldeki ekran geldi, tekrardan ESC basar ve f10 yapıp entera basaram bilgisayar ekranı geliyor.

Hocam sorun galiba BIOS'ta veya diskinizde. BIOS sıfırlama yapıp kontrol eder misiniz?

Eğer işe yaramazsa format USB'si ile bilgisayarı başlatıp Windows kurulum ekranı altındaki onar seçeneğini kullanın

Windows 11 ISO yazdırsam ve bunun üstüne tekrardan Windows 11 formatı atsam sorunum çözülür mü? Zaten yedek hard diskimi söktüm.

Bunu eğer dediklerimin hiçbirisi sorunu çözmezse yapın hocam.

Son düzenleme: