Detaylar
Kim cevapladı?Format mavi erkan hatasını genelde çözmez zira mavi ekran genelde donanımsaldır. Minidump dosyalarını paylaşınız.
Yahya Nuroğlu
Uzman
C:/Windows/Minidump konumundan minidump dosyalarını alıp Google Drive veya başka bir şey ile paylaşın. Mavi ekran sorunu için format bazen çözüm olabilse de genelde sorun donanımsal olduğundan çözülmüyor format ile.
Format mavi ekran hatasını genelde çözmez zira mavi ekran genelde donanımsaldır. Minidump dosyalarını paylaşınız.
Hocam bu ekran mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam RAM değiştirdim, dahili RAM'i var dizüstünün bir de o bozuk galiba yine aynı hata verdi.Hocam konuyu mavi ekran hata analizi konusuna çevirin. İnceliyorum.
Hocam iki hatadaki sorun RAM'leriniz. RAM'leriniz arızalı büyük ihtimal. Bir Memtest yapıp sonucu paylaşır mısınız?
Hocam RAM değiştirdim dahili RAM'i var laptpun bir de o bozuk galiba yine aynı hata verdi.
Muhtemelen hocam.
Hocam ne yapmalı? Yazılımla devre dışı bırakabiliyor muyuz?
Hocam RAM'ler devre dışı bIrakılamaz, içini açıp sökmelisiniz.Hocam ne yapmalı? Yazılımla devre dışı bırakabiliyor muyuz?
Ayrıca RAM'ler uyumsuz olabilir. İçini açarsanız 2 RAM'in de fotoğrafını atın lütfen.
Merhaba hocam bir tanesi gömülü ram öbürünü zaten sağlam bir ram ile değiştirdim ama olmuyor yine aynı hatayı veriyor.Hocam RAM'ler devre dışı bIrakılamaz, içini açıp sökmelisiniz.
Ayrıca RAM'ler uyumsuz olabilir. İçini açarsanız 2 RAM'in de fotoğrafını atın lütfen.