Selam, Windows 10 kullanıyorum ve klavye üzerinde bulunan Q tuşuna bastığım zaman algılıyor ancak ne zaman “alt + q” yapmaya çalışırsam çalışayım bir işe yaramıyor. Bu sebepten ötürü “@“ simgesini yapamıyorum. “Windows” tuşu algılıyor ancak Windows hiçbir şekilde tepki vermiyor onun görevini “alt” tuşu yapıyor. Alt tuşuna bastığım anda arama menüsü karşıma çıkıyor. Windows 11'de böyle bir sorun yoktu. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Discord 21 Temmuz 2024'te yüklenmiş, zamanda yolculuk mu yaptı bu program.![]()
Ben gelecekten geliyorum.
Arkadaşlar sorunu çok garip bir şekilde çözdüm.
"7 ve 8" tuşu da basmıyordu ben de o tuşları söktüm garip bir şekilde klavye eski haline geldi.
Alt Gr tuşu kullandığım klavye üzerinde bulunmuyor. Sağ ve sol tarafta Alt tuşları var.Alt Gr ve Q tuşunu deneyin sağ taraftaki Alt Gr tuşu ile
- Makaleler
- 43
Hayır. Normali her zaman AltGr ve Q tuşudur. Windows XP zamanlarından beri öyle alıştık öyle kullandık.
Her ikisinde de olabilir, ben Altgr ile olduğunu bilmiyordum hep Alt'ı kullanıyordum, ancak Microzort yine bozmuş bir şeyleri.
Alt Gr tuşu kullandığım klavye üzerinde bulunmuyor. Sağ ve sol tarafta Alt tuşları var.
Tamam işte, sağdaki Altgr.
Maalesef, o tuş da işe yaramıyor.
- Makaleler
- 43
CTRL+alt+Q da olabilir doğrusu boşu boşuna günahlarını aldım hakkını helal et Bill Gates.![]()
Yok hocam normalde Alt + Q ile oluyordu.
CTRL+alt+Q da olabilir doğrusu boşu boşuna günahlarını aldım hakkını helal et Bill Gates.![]()
O da çalışmıyor.
Yok yanlış hatırlıyorsunuz. Normali Alt GR ile olandı.Bunun normali alt+q değil miydi arkadaş heriflerin işletim sisteminde telemetri dahil çoğu şey kapalı gene bozmayı başardılar.
Çalışan şey kurcalanmaz.
Biraz araştırdım, sorun uzak masaüstü bağlantısı yüzünden kaynaklanıyor olabilir. Kapatmak için reg dosyası linkini paylaşıyorum tamamen güvenilirdir içiniz rahat olsun. İndirdikten sonra reg dosyasını çalıştırın ve kayıt defterine ekleyin sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Umarım çözülür bu şekilde.
Biraz araştırdım, sorun uzak masaüstü bağlantısı yüzünden kaynaklanıyor olabilir. Kapatmak için reg dosyası linkini paylaşıyorum tamamen güvenilirdir içiniz rahat olsun. İndirdikten sonra reg dosyasını çalıştırın ve kayıt defterine ekleyin sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Umarım çözülür bu şekilde.
Maalesef, işe yaramadı.
Sistemimde AMD kart kullanıyorum ancak benden habersiz NVIDIA programı indirilmiş. Bunu kaldırayım mı?